GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρομακτικός κλόουν κυκλοφορεί στην Πάτρα!

Φανταστείτε εκεί που περπατάτε αμέριμνοι ή οδηγείται το αυτοκίνητό σας, να βρεθεί μπροστά σας ένας κλόου; Και δεν εννοούμε από τους συν...


Φανταστείτε εκεί που περπατάτε αμέριμνοι ή οδηγείται το αυτοκίνητό σας, να βρεθεί μπροστά σας ένας κλόου; Και δεν εννοούμε από τους συνηθισμένους που διασκεδάζουν τα παιδιά στα παιδικά πάρτι, αλλά από τους άλλους που σε κάνουν να "τρέμεις". Ναι είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται.
Γιατί εσείς μπορεί να μην το έχετε ζήσει, αλλά οι πρωταγωνιστές του παρακάτω βίντεο, το έζησαν, γράφει χαρακτηριστικά το patrasevents.gr.
Εκεί που οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους, στο Πανεπιστήμιο Πατρών το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ξαφνικά αντίκρισαν πεσμένο στο έδαφος έναν άνθρωπο.
Τότε, ο ένας από τους δύο κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, όταν από το πουθενά έκανε την εμφάνισή του ένας τρομακτικός κλόουν, που κρατούσε στο χέρι του ένα πριόνι.
Η συνέχεια δεν λέγεται... Δες την στο βίντεο:
Η "αλήθεια"...
Για να μην σας αφήσουμε, με τον φόβο και την αγωνία πρόκειται για φάρσα, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό από το εξωτερικό και σιγά - σιγά ήρθε και στην χώρα μας.
Πρόκειται για μία από τις πιο ακραίες φάρσες, αφού τα ανυποψίαστα θύματα βρίσκουν «πτώματα» σε διάφορα σημεία και όταν σπεύδουν να βοηθήσουν, οι τρομακτικοί κλόουν εμφανίζονται και αρχίζουν να τα κυνηγούν.
Το βίντεο ανέβηκε στο κανάλι του Youtube "Flux Vid".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση