GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόσχα: Είμαστε έτοιμοι να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις με τις ΗΠΑ

Η Ρωσία είναι έτοιμη να εργαστεί με ταχείς ρυθμούς για να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την Ουάσινγκτον τώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ εξελ...


Η Ρωσία είναι έτοιμη να εργαστεί με ταχείς ρυθμούς για να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την Ουάσινγκτον τώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι οι ρωσικές αρχές δεν γνωρίζουν πολλά για τα σχέδια της πολιτικής του Τραμπ και αναγνώρισε ότι υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στις προεκλογικές του δεσμεύσεις και τις πολιτικές που θα εφαρμόσει μόλις αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του.

Ο Ριάμπκοφ δήλωσε ότι η στήριξη της Ρωσίας για την πυρηνική συμφωνία του Ιράν δεν έχει αλλάξει, παρά τις προεκλογικές δηλώσεις του Τραμπ ότι εάν κέρδιζε τις εκλογές η προτεραιότητά του θα ήταν να ακυρώσει τη συνθήκη, ανέφερε το πρακτορείο Interfax.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση