GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος ηθοποιός θέλει διακαώς να υποδυθεί τον Μπόρις Τζόνσον

Δημοσιογράφος, πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, παρ’ ολίγον διεκδικητής της πρωθυπουργίας της Μεγάλης Βρετανίας και τώρα υπουργός Εξωτερικών ...


Δημοσιογράφος, πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, παρ’ ολίγον διεκδικητής της πρωθυπουργίας της Μεγάλης Βρετανίας και τώρα υπουργός Εξωτερικών της χώρας και κυρίως πρωτοστάτης υπέρ του Brexit, ο Μπόρις Τζόνσον έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών και γιατί όχι και τον χώρο του θεάματος.

Έτσι ο Αμερικανός ηθοποιός Τζον Λίθγκοου, που θα υποδυθεί τον Ουίνστον Τσόρτσιλ στη νέα πρωτότυπη δραματική σειρά του Netflix με τίτλο «The Crown», εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει τον Βρετανό πολιτικό εάν γυριστεί μία ταινία για το Brexit.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «The Guardian», ο δύο φορές βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός δήλωσε ότι «ξαφνικά έμαθα ότι ο Πίτερ Μόργκαν θα γράψει για την περίοδο του Brexit. Και θέλω να παίξω τον Μπόρις Τζόνσον. Θέλω οπωσδήποτε να πάρω μέρος».

Βέβαια η «αγγλοφιλική» τάση που εμφανίζει ο Λιθγκοου δεν έχει να κάνει με τον χώρο της πολιτικής, αλλά πηγάζει από την αγάπη που έχει στο βρετανικό θέατρο.

Ο ίδιος πιστεύει ότι «ο Σαίξπηρ είναι σαν το μητρικό γάλα», σπούδασε με υποτροφία στην Ακαδημία Μουσικής και Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου και έχει εμφανιστεί σε πολλές βρετανικές παραγωγές.

Πάντως ο 71χρονος ηθοποιός δεν θα έλεγε όχι και για το ρόλο του Ντόναλντ Τραμπ. Όπως δήλωσε: «Θα ήθελα πολύ να παίξω τον Τραμπ. Αυτό με συναρπάζει τόσο πολύ. Με συναρπάζει και με αγανακτεί ταυτόχρονα. Είναι απίστευτο ότι έχει πάει τόσο μακριά, απλά απίστευτο».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση