Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

  ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ κάνει απολύσεις (και "εγκλήματα") αλλά ουδείς μιλά!

   ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.
  ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΠΕΛYΣΕ 170 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΠΤΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
  Εργαζόμενοι στα Λιπάσματα Καβάλας - ΒΦΛ
  28 Οκτωβρίου
  Χρόνια πολλά σε όλους !!
  Ας παραδειγματιστούμε από το παρελθόν μας και ας θυμηθούμε την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό, σε όλους τους κλάδους της ζωής μας.
  200 οικογένειες είπαν ενα σύγχρονο ΟΧΙ, στον υπόδικο επιχειρηματία που θέλησε να εξευτελίσει την εργασία στην Καβάλα και όχι μονο.
  Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τους απολυμένους των Λιπασμάτων (που συνεχίζουν για 3η εβδομάδα την κατάληψη στα γραφεία του Σύριζα Καβάλας, μέχρι να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημά τους) προς όλους όσους ξέρουν να αγωνίζονται και παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον, βασισμένοι στο ήθος και τα ιδανικά τους.
  ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
  ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ κάνει απολύσεις (και "εγκλήματα") αλλά ουδείς μιλά! Rating: 5 Reviewed By: Press- gr