GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Φάρατζ – Τραμπ και προβληματισμός στη Downing Street

Η Downing Street απέρριψε την κριτική του χειρισμού της όσον αναφορά στην εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς η Τερέζα Μέι ετοιμάζετα...


Η Downing Street απέρριψε την κριτική του χειρισμού της όσον αναφορά στην εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς η Τερέζα Μέι ετοιμάζεται να κάνει καινούρια ανοίγματα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με τις εμπορικές διασυνδέσεις των δύο χωρών.

Η Πρωθυπουργός της Βρετανίας σχεδιάζει να κάνει μία σημαντική ομιλία για τον καθορισμό του ρόλου του Ηνωμένου Βασιλείου στον κόσμο μετά το Brexit και την νίκη του Τραμπ, με το εμπόριο μεταξύ των «παλαιών συμμάχων» να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της ομιλίας.

Αλλά οι προσπάθειες της Μέι υπέστησαν μια σειρά από χτυπήματα προτού καν πραγματοποιήσει την ομιλία της. Το πιο σημαντικό από αυτά ήταν ο Νάιτζελ Φάρατζ, πρώην ηγέτης του UKIP, που έγινε ο πρώτος Βρετανός πολιτικός που συναντήθηκε με τον Τραμπ.

Μετά το τέλος της συνάντησης Τραμπ-Φάρατζ, ο ευρωβουλευτής του UKIP ανέφερε ότι η ομάδα του Τραμπ είναι ανήσυχη σε σχέση με προηγούμενες παρατηρήσεις που έχουν γίνει από την Τερέζα Μέι και τους υπουργούς της για τον νέο ηγέτη των ΗΠΑ και την προέτρεψε να επιδιορθώσει τη σχέση της μαζί του.

Δείτε επίσης:

Με απελάσεις και φράχτες στα σύνορα με Μεξικό απειλεί ο Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

ΗΠΑ: Συνάντηση Τραμπ-Φάρατζ στη Νέα Υόρκη

Πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ με τον Κινέζο πρόεδρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση