GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαληγούρα - Νανούρης - Λόλεκ ποζάρουν από το Λονδίνο!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του Βασίλη Μπουζιώτη Στο Λονδίνο «χτυπά»για τέσσερις παραστάσεις η σαρωτική και πολυβραβευμένη «Κ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του Βασίλη Μπουζιώτη

Στο Λονδίνο «χτυπά»για τέσσερις παραστάσεις η σαρωτική και πολυβραβευμένη «Κατερίνα» και είναι και οι τέσσερις sold out βεβαίως-βεβαίως! Η Λένα Παπαληγούρα,ο Γιώργος Νανούρης και ο Λόλεκ που «κεντάνε»σε αυτή με τον δεύτερο να υπογράφει και τη διασκευή του συναρπαστικού μυθιστορήματος του Κορτώ και τη σκηνοθεσία πόζαραν αποκλειστικά για το enikos.gr λίγο πριν        τις εκεί παραστάσεις τους λάμποντας από χαρά.
Η παράσταση του Γιώργου Νανούρη που μας συγκλόνισε όλους, μετά και την επιτυχία που γνώρισε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη όπου την παρακολούθησαν περισσότεροι από 8.000 θεατές μέσα σε τρεις εβδομάδες, θα επιστρέψει στην συνέχεια στην  Αθήνα για 3η χρονιά, για να παιχτεί στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου από τις 5 Δεκεμβρίου και μόνο για 12 παραστάσεις.
Τώρα οι τρεις τους ετοιμάζονται να …κλέψουν και το λονδρέζικο κοινό δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στο ζεστό «The Hellenic Centre»κι εμείς τους στέλνουμε την θετική ενέργειά μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση