GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χίλαρι Κλίντον: Φταίει ο διευθυντής του FBI που έχασα τις εκλογές

Τον διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, κατηγόρησε η Χίλαρι Κλίντον για την ήττα που υπέστη στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου σε ...


Τον διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, κατηγόρησε η Χίλαρι Κλίντον για την ήττα που υπέστη στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου σε μια τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα με τους μεγαλύτερους χορηγούς της προεκλογικής της εκστρατείας, σύμφωνα με δύο πρόσωπα που συμμετείχαν στη διάσκεψη.

Η Κλίντον, που έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ μετά την ήττα της, είπε πως η εκστρατεία της και το Δημοκρατικό Κόμμα συγκέντρωσαν 900 εκατομμύρια δολάρια χάρη στις δωρεές 3 εκατομμυρίων χορηγών, όπως ανέφεραν οι δύο συμμετέχοντες που μίλησαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών εξήγησε ότι ο Κόμεϊ ευθύνεται για την ήττα της, αφού εκείνος αποφάσισε να στείλει την επιστολή στο Κογκρέσο λίγες μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές, στην οποία ανακοίνωνε ότι θα άνοιγε εκ νέου τον φάκελο της υπόθεσης με την ηλεκτρονική της αλληλογραφία, όταν εκείνη ήταν υπουργός Εξωτερικών από το 2009 έως το 2012.

Ο ίδιος ο Κόμεϊ, μια εβδομάδα αργότερα, ανακοίνωσε ότι εξέτασε τα email και συνεχίζει να πιστεύει ότι δεν θα έπρεπε να ασκηθούν διώξεις στην πολιτικό, ωστόσο η πολιτική ζημιά είχε ήδη γίνει.

Η Χίλαρι Κλίντον επεσήμανε στους δωρητές ότι ο αντίπαλός της, Ντόναλντ Τραμπ, εκμεταλλεύτηκε και τις δύο ανακοινώσεις του διευθυντή του FBI προκειμένου να επιτεθεί σε εκείνη, βάσει των όσων είπαν οι δύο συμμετέχοντες στο Reuters.

Αν και η δεύτερη επιστολή την απάλλαξε από οποιοδήποτε παράπτωμα, η Κλίντον εξήγησε ότι το γεγονός αυτό ενίσχυσε την ιδέα στους υποστηρικτές του Τραμπ ότι το σύστημα λειτουργεί υπέρ της και τους κινητοποίησε να πάνε να ψηφίσουν την ημέρα των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση