GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

FBI: Δεν τίθεται θέμα δίωξης της Κλίντον - Ικανοποίηση στο επιτελείο της Χίλαρι

Ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ ενημέρωσε  το Κονγκρέσο ότι η πρόσφατη έρευνα για τα νέα emails της Χίλαρι Κλίντον δεν μετέβαλε το συ...


Ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ ενημέρωσε  το Κονγκρέσο ότι η πρόσφατη έρευνα για τα νέα emails της Χίλαρι Κλίντον δεν μετέβαλε το συμπέρασμα της υπηρεσίας ότι δεν τίθεται θέμα δίωξης της προεδρικής υποψήφιας των Δημοκρατικών στην υπόθεση της διαχείρισης του προσωπικού της ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Με επιστολή του στο Κογκρέσο, ο Κόμεϊ δηλώνει ότι η Υπηρεσία του ολοκλήρωσε την έρευνα για τα νέα emails.
«Δεν έχουμε μεταβάλει τα συμπεράσματά μας, τα οποία διατυπώσαμε τον Ιούλιο αναφορικά με την υπουργό Εξωτερικών Κλίντον», υπογραμμίζεται στην επιστολή.
«Η ερευνητική ομάδα του FBI εργάσθηκε αδιάκοπα ερευνώντας μεγάλο όγκο ηλεκτρονικών μηνυμάτων από υπολογιστή...έχοντα σχέση με άλλη εγκληματική έρευνα...κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ερευνήσαμε όλες τις επικοινωνίες από και προς τη Χίλαρι Κλίντον όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών», αναφέρεται στην επιστολή του Κόμεϊ, ο οποίος καταλήγοντας αναφέρει σ’ αυτή: «Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς τους επαγγελματίες του FBI για την επιτέλεση τεράστιου όγκου υψηλής ποιότητας έργου σε τόσο βραχύ χρόνο».
Ικανοποίηση στο επιτελείο της Κλίντον
Το προεκλογικό επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση του FBI.
Και αυτά την ώρα που ο αντίπαλος της, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η Χίλαρι Κλίντον προστατεύεται από ένα «χειραγωγούμενο σύστημα».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση