GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλή για ποδοσφαιρικό Grexit αν συνεχιστούν τα κρούσματα βίας

Το μήνυμα ότι «καμιά παράγκα και κανένα οργανωμένο σύστημα δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από την ελληνική κοινωνία και την ελληνική κυβέρν...


Το μήνυμα ότι «καμιά παράγκα και κανένα οργανωμένο σύστημα δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από την ελληνική κοινωνία και την ελληνική κυβέρνηση» έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μετά τη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τους συναρμόδιους υπουργούς, που πραγματοποιήθηκε, όπως είπε, «υπό το βάρος των γεγονότων των τελευταίων ημερών, των μαφιόζικων χτυπημάτων στον χώρο του αθλητισμού».

Ο κ. Βασιλειάδης ανακοίνωσε τις 4 βασικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Πολιτεία κατ΄εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα:
1) Τη διεξαγωγή των ερευνών για τις τελευταίες έκνομες ενέργειες αναλαμβάνει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, η οποία θα παίζει από εδώ και στο εξής κομβικό ρόλο στη διαλεύκανση των υποθέσεων.

2) Από τη στιγμή που η ΕΠΟ θα αποφασίσει ότι θα επανεκκινηθούν τα εθνικά πρωταθλήματα, για να ξεκινήσει οποιαδήποτε παιχνίδι θα ελέγχονται τα κατά νόμο συστήματά ασφαλείας και εποπτείας στα γήπεδα και αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις ασφαλείας, κανένα παιχνίδι δεν θα εκκινεί.

3) Αποφασίσαμε την ενεργοποίηση των διατάξεων του νόμου για την πρόκληση και προτροπή βίας από τα ΜΜΕ και θα γίνει και η αντίστοιχη διαβούλευση αύριο με τα σωματεία των δημοσιογράφων.

4) Η κυβέρνηση θα προτείνει στην ΕΠΟ την αυστηροποίηση του πλαισίου των ποινών ούτως ώστε να ενταθεί η μάχη για να επανέλθει η κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Εάν αυτό με τις κινήσεις αυτές δεν καταφέρουμε να το πετύχουμε», συνέχισε, «τότε ας γίνει κατανοητό ότι η κυβέρνηση έχει και τη βούληση και τον τρόπο να επιβάλει την έξοδο των ελληνικών ομάδων από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέχρι να καταφέρουμε, αποδομώντας τα συστήματα, να επανέλθουμε στην κανονικότητα».

Ο κ. Βασιλειάδης είπε ακόμη ότι «το επόμενο διάστημα θα πάρουμε όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες, θα συναντηθούμε με το σύνολο των ομάδων για να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα» και τόνισε: «ο αθλητισμός δεν είναι πόλεμος και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε μαφιόζικες συμμορίες να λειτουργούν εν είδει παρακράτους μέσα στη συντεταγμένη πολιτεία. Μέχρι εδώ».
Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού προειδοποίησε ότι αν συνεχιστούν τα φαινόμενα βίας υπάρχει ο τρόπος να μην αγωνιστούν οι ομάδες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό συμμετείχαν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

1 σχόλιο

  1. Γιος--Ρε πάτερα τι είναι η παράγκα στον αθλητισμό;;

    Πατέρας -- ΑΑΑΑ μεγάλη επιστήμη μου παιδί μου..

    Γιος-- δηλαδή;;

    Πατέρας --η παράγκα ξεκινά απ την FIFA μετά πάει στης άλλες ομοσπονδίες της όπως είναι η UEFA..

    Γιος -- δηλαδή;;

    Πατέρας -- Άκου τα μεγάλα αφεντικά είναι οι χορηγοί και τα τηλεοπτικά μέσα που δίνουν πολλά χρήματα ,δις εκατομμύρια...Φαντάσου ένα μεγάλο πλυντήριο όπου ξεπλύνουν οι πλούσιοι το μαύρο χρήμα τους σε όλο πλανήτη..ΠΌΤΕ δεν θα δεις κανένα αθλητή από πλούσια οικογένεια, αυτών τα παιδιά τους είναι παχουλά παχουλά και τα προορίζουν για αφεντικά...

    Γιος -- και γιατί πάει ο κόσμος στα γήπεδα;

    Πατέρας -- μια μερίδα κόσμου πάει στα γήπεδα διότι νομίζει του έχουν κάνει πλύση εγκέφαλου και αν κερδίσει η ομάδα του φουσκώνει σαν μπαλόνι, αν χάσει πάλι εκτονώνετε διότι βρίζει προπονητές παίχτες της ομάδος του, άλλα αντιπάλους και διαιτητές..


    Γιος -- μπαμπά οι παίχτες πληρώνονται;;

    Πατέρας -- Όχι όλοι γύρω στα 150 άτομα παγκόσμιος... οι άλλοι τα εκατομμύρια στα 35 χρόνια τους είναι ξεχασμένοι, άνεργοι ,αμόρφωτοι, χωρίς χρήματα, κλέφτες, αλκοολικοί, ναρκομανής, χωρισμένοι, ξεχασμένοι..

    Γιος -- καλά ρε μπαμπά δεν κάνουν συμβόλαια με 100.000 --200.000 χιλιάδες ευρώ το χρόνο δεν είναι καλά λεφτά;; αυτά τι τα κάνουν;;

    Πατέρας --ΔΕΝ τα παίρνουν ΠΌΤΕ..διότι τα αφεντικά στέλνουν τους μπράβους τους και τους βάζουν να υπογράψουν ότι τάχα τα πήραν ενώ αυτοί έχουν πάρει 10.000 χιλιάδες και τα έχουν κατανάλωση...

    Γιος -- και αν δεν υπογράψουν;;

    Πατέρας -- αααα εκεί όλα παίζουν, από να σε βγάλουν ντοπαρισμένο, η ότι στήνεις ματς ύστερα μην ξεχνάς ότι τα αφεντικά έχουν σε δίνουν στους οπαδούς--στρατούς τους και σε κατασπαράσσουν ως κακό παιδί, κακό παίχτη η και παίρνουν μεταξύ τους τηλέφωνα να μην σε ξαναπάρει καμιά ομάδα ...

    Γιος -- Ελα ρε μπαμπά και η FIFA η UEFA τι κάνουν;;;

    Πατέρας --η FIFA η UEFA εεε;;; ΤΑ ΚΟΡΌΙΔΑ ...υπάλληλοι είναι και αυτοί και μάλιστα πολύ μεγάλοι ΚΛΕΦΤΕΣ...

    Γιος -- Και αυτά που λένε για τον αθλητισμό και το πολιτισμό;;;

    Πατέρας -- Προπαγάνδα γιε μου ΜΕΓΆΛΗ προπαγάνδα..άντε τώρα γιε μου να πάμε στο χωράφι να βγάλουμε της πατάτες....


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση