GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H AEK βλέπει στις μεταγραφές την επιστροφή της στο πρωτάθλημα

Παρά το -7 από την κορυφή, στην ΑΕΚ δεν καταθέτουν τα όπλα και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να επιστρέψουν σε θέση που θα μπορ...


Παρά το -7 από την κορυφή, στην ΑΕΚ δεν καταθέτουν τα όπλα και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να επιστρέψουν σε θέση που θα μπορούν να λογίζονται διεκδικητές του πρωταθλήματος. 

Στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει εμπιστοσύνη στη δουλειά του Ζοσέ Μοράις και αυτή θα εκφραστεί έμπρακτα με την πραγματοποίηση πιθανότατα τριών και όχι δύο μεταγραφών τον Ιανουάριο. 

Πέραν της ειλημμένης απόφασης για απόκτηση κεντρικού χαφ, οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο να ενισχυθεί το ρόστερ με έναν επιθετικό και έναν παίκτη για τα αριστερά της άμυνας. 

Ήδη έχει γίνει προεργασία στο συγκεκριμένο κομμάτι και μάλιστα πέραν των ταξιδιών σε Πολωνία και Σουηδία, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» άνθρωπος της ομάδας παρακολούθησε παίκτες το περασμένο τριήμερο στην Πορτογαλία. 

Οι Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο σε συνεργασία με τον Ζοσέ Μοράις και τη διοίκηση θα καταλήξουν στους στόχους και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στον τρέχοντα μήνα να υπάρχουν εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση