GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H AEK έκλεισε Ατζάρεβιτς

Μια ανάσα από την απόκτηση του Αστρίτ Ατζάρεβιτς βρίσκεται η ΑΕΚ. Η μεταγραφή θεωρείται σχεδόν τελειωμένη, καθώς όπως αναφέρει η Ώρα ...


Μια ανάσα από την απόκτηση του Αστρίτ Ατζάρεβιτς βρίσκεται η ΑΕΚ. Η μεταγραφή θεωρείται σχεδόν τελειωμένη, καθώς όπως αναφέρει η Ώρα για Σπορ υπήρξε συμφωνία με τον Σουηδό κεντρικό χαφ, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος του 2016 από την Έρεμπρο. 

Ο παίκτης είχε προταθεί στην «Ένωση» από τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και εγκρίθηκε από τον Ζοσέ Μοράις. Όλα δείχνουν πως από τον Ιανουάριο, λοιπόν, ο 26χρονος πανύψηλος άσος (1,90μ.) θα φορά τα κιτρινόμαυρα. 

Ο Αϊτζάρεβιτς γεννήθηκε στο Κόσοβο, αλλά μεγάλωσε από τα δύο του χρόνια στη Σουηδία, στα 16 του δοκιμάστηκε από τη Λίβερπουλ και έπαιξε με την ομάδα Νέων του συλλόγου, αλλά δεν βρήκε χώρο στην πρώτη ομάδα και μετακόμισε στη Λέστερ όπου είχε περιορισμένες εμφανίσεις στη League One. Μετά από δύο μικρά περάσματα από Έρεμπρο και Νόρκεπινγκ, το 2012 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Σταντάρ Λιέγης, στην οποία βρήκε αρκετές συμμετοχές για ενάμιση χρόνο. Το Γενάρη του 2014 τον απέκτησε η Τσάρλτον δανεικό και είχε 2 γκολ σε 23 ματς, ενώ τον επόμενο χρόνο δανεικό τον πήρε η Χέλσινγκμποργκ. Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στην Έρεμπρο ως ελεύθερος και στο φετινό πρωτάθλημα είχε 27 συμμετοχές, 4 γκολ και 9 ασίστ. Ο Αϊτζάρεβιτς είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Σουηδίας, αλλά όχι με την Ανδρών. 

Εφόσον κλείσει και τυπικά η εν λόγω μεταγραφή, η ΑΕΚ θα εντείνει τις προσπάθειες για απόκτηση φορ. Στα υπόψη είναι ο Ισαάκ Τελίν της Μπορντό, αλλά και από την εγχώρια αγορά οι Ανσαριφάρντ, Τουράμ και Γιακουμάκης. Επίσης υπάρχει σκέψη για ενίσχυση με έναν κεντρικό αμυντικό (μετά την αποχώρηση του Λέσκοτ) και έναν εξτρέμ.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση