GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμπλοκές και επεισόδια στο hot spot Σάμου – ΦΩΤΟ

Εκατό και πλέον μετανάστες το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν έξω από το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Σάμο προκαλώντας επεισόδια μικρής έκτασης...


Εκατό και πλέον μετανάστες το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν έξω από το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Σάμο προκαλώντας επεισόδια μικρής έκτασης, πετώντας πέτρες, αναποδογυρίζοντας κάδους και βάζοντας φωτιά μάλιστα σε έναν από αυτούς.
Αιτία, σύμφωνα με την ΕΡΤ Αιγαίου, ήταν η συμπλοκή που υπήρξε νωρίτερα το βράδυ μεταξύ μεταναστών και νεαρών από την Σάμο.
Από την συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ο μετανάστης και ο νεαρός Σαμιώτης μεταφέρθηκε με θλάση στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τους μετανάστες, ομάδα πολιτών με καλυμμένα τα πρόσωπα επιτέθηκαν σε μία παρέα πέντε μεταναστών.
«Δεχτήκαμε επίθεση από τους μετανάστες οι οποίοι κάθε βράδυ πίνουν και προκαλούν επεισόδια», δήλωναν οι συγκεντρωμένοι νεαροί που συζητούσαν και έπαιζαν έξω από το δημαρχείου της Σάμου. Έκαναν λόγο για αναίτια επίθεση των μεταναστών.
Τα αίματα άναψαν όταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού με συνοδεία αστυνομίας πήγαν έξω από το κέντρο για να εντοπίσουν τους μετανάστες που προκάλεσαν το επεισόδιο.
Μετά από δύο ώρες περίπου διαπραγματεύσεων μεταξύ μεταναστών και αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν και οι μετανάστες, αφού καθάρισαν τον δρόμο από τα σκουπίδια που είχαν πετάξει, ανηφόρησαν για το hot-spot.
Επίσης, ένα  πυροσβεστικό όχημα με το διοικητή έφτασαν προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά που είχαν ανάψει, καθώς λόγω των ισχυρών ανέμων υπήρχε κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς.
Να σημειώσουμε ότι αυτό που φώναζαν οι μετανάστες ήταν ότι θέλουν να φύγουν από το νησί και για όσο καιρό μένουν εδώ να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: i-samos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση