GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του Θάνου Πλεύρη

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζουν ιατρικές πηγές την κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος εισήχθη χθες σε ιδιωτικό θεραπευτήρ...

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζουν ιατρικές πηγές την κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος εισήχθη χθες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου διαπιστώθηκε σοβαρή λοίμωξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην βουλευτής της ΝΔ υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση υπό την εποπτεία αγγειοχειρουργού και λοιμωξιολόγου προκειμένου να αντιμετωπιστεί λοίμωξη την οποία υπέστη μετά από χειρουργείο στο γόνατο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα σε δημόσιο νοσοκομείο.
Όπως έγινε γνωστό η επέμβαση που είχε ως στόχο να καθαρίσει τη μολυσμένη περιοχή ολοκληρώθηκε πριν από περίπου μία ώρα και ο ασθενής μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του θεραπευτηρίου, όπου συνεχίζουν την αγωγή οι θεράποντες ιατροί.
Η αρχική λοίμωξη του αναπνευστικού προέκυψε έπειτα από παρακέντηση που έκανε στο πόδι και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να πάθει σταφυλόκοκκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση