GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Lady Gaga, Madonna, Σπρίνγκστιν, Bon Jovi "έκλεισαν" την εκστρατεία Κλίντον

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν τα εκλογικά τμήματα στις ΗΠΑ, η Χίλαρι Κλίντον τελείωσε την προεκλογική εκστρατεία που διήρκησε σχεδόν 19 μή...


Λίγες ώρες πριν ανοίξουν τα εκλογικά τμήματα στις ΗΠΑ, η Χίλαρι Κλίντον τελείωσε την προεκλογική εκστρατεία που διήρκησε σχεδόν 19 μήνες με μια βραδιά γεμάτη παλμό και πλήθος κόσμου στη Φιλαδέλφεια μαζί με τον Μπαράκ Ομπάμα, στη συνέχεια με μια τελευταία ηλεκτρισμένη συγκέντρωση με την Lady Gaga τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Σχεδόν 40.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε υπαίθριο χώρο στην ιστορική πόλη της Φιλαδέλφειας, με πρωταγωνιστές τον απερχόμενο πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία, τον Μπiλ και την Τσέλσι Κλίντον... Ο "Boss" Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζον Μπον Τζόβι ήταν εκεί, σε μια προσπάθεια να γράψουν μια σελίδα της ιστορίας.

"Αύριο, είναι η ώρα της αλήθειας", δήλωσε η Κλίντον καλώντας τους Δημοκρατικούς να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες. "Κανείς από εμάς δεν θέλει να ξυπνήσει και να λυπηθεί που δεν έκανε μια μεγαλύτερη προσπάθεια".

Ποτέ σε αυτή την εκστρατεία, η 69χρονη πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν εκφώνησε ομιλία ενώπιον τόσου πολυάριθμου πλήθους που γέμισε την πλατεία του Μεγάρου της Ανεξαρτησίας έως το κτίριο όπου το 1776 μια ομάδα Αμερικανών κήρυξε την ανεξαρτησία των αποικιών.

Νέοι, ηλικιωμένοι, παιδιά, λευκοί και μαύροι αψήφησαν το κρύο --η θερμοκρασία ήταν 2 βαθμοί-- για να ακούσουν αυτή την άτεγκτη γυναίκα που αισθάνεται πιο άνετα μέσα στις εκκλησίες των Αφροαμερικανών στις βόρειες συνοικίες αυτής της πόλης όπου ήταν την Κυριακή, παρά σε αυτή την πελώρια σκηνή.

Ο δημοφιλής απερχόμενος πρόεδρος και ο Boss συνέβαλαν σαφέστατα στην επιτυχία της εκδήλωσης, με την οποία τερματίστηκε η προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών, που δεν προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό και γνώρισε δύσκολες και αμφιλεγόμενες στιγμές.

Έπειτα από μια μουσική περιοδεία του Τζον Μπον Τζόβι, ο Μπρους Σπρίνγκστιν άσκησε πίεση στους ψηφοφόρους να τεθούν "στην καλή πλευρά της ιστορίας". Ανάμεσα στα τραγούδια του "Thunder Road" και "Dancing in the Dark", χαιρέτισε την πρώην Πρώτη Κυρία και το αληθινό της όραμα για μια Αμερική που όλος ο κόσμος υπολογίζει", ανεξάρτητα από την προέλευσή της.

Τα θερμά του λόγια όπως και αυτά του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα προετοίμασαν το έδαφος για την υποψήφια. Για γούρι, οι διοργανωτές δεν αφαίρεσαν την προεδρική σφραγίδα από το αναλόγιο.

"Η Χίλαρι Κλίντον δεν παραπονιέται, ξεπερνά (τις δυσκολίες). Όπως οι Αμερικανοί, είναι δυνατή και σταθερή", δήλωσε ο Ομπάμα. "Φιλαδέλφεια έχεις ένα εξαιρετικό πρόσωπο να ψηφίσεις, το πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον".

Η ομιλία της Κλίντον ήταν επίσημη και πατριωτική. Η ίδια επικαλέστηκε την απειλή του ρεπουμπλικανού αντιπάλου της να μην αναγνωρίσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η Χίλαρι δήλωσε: "Θα του δείξουμε αύριο ότι τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών είναι αδιαμφισβήτητα!".

Έπειτα από ασπασμούς των οικογενειών Ομπάμα και Κλίντον, η υποψήφια αναχώρησε αεροπορικώς για το Ράλεϊ στη Βόρεια Καρολίνα για την τέταρτη και τελευταία προεκλογική συγκέντρωση, όπου την περίμενε μια έκπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση