GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nocturnal Animals: O ψυχοπαθής Ρέι αποκαλύπτεται...

Γνωστός για τους ρόλους του στην επιτυχία «Kick-Ass» βασισμένη στο αντίστοιχο κόμικ και στο «Avengers: Age of Ultron», o Άαρον Τέιλορ-Τ...


Γνωστός για τους ρόλους του στην επιτυχία «Kick-Ass» βασισμένη στο αντίστοιχο κόμικ και στο «Avengers: Age of Ultron», o Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον δίνει μία εντυπωσιακά διαφορετική ερμηνεία, στην ταινία «Nocturnal Animals» (Νυκτόβια Πλάσματα) του Τομ Φορντ.
Ο χαρακτήρας του, ο ψυχοπαθής Ρέι από το ανατολικό Τέξας επιλέγει ως στόχο τον οικογενειάρχη Τόνι Χάστινγκς (Τζέικ Τζίλενχαλ) μία σκοτεινή και τραγική νύχτα και αλλάζει τη ζωή και των δύο για πάντα. Είναι ένας ...άθλιος ρόλος και ο Τέιλορ – Τζόνσον αφήνει ανεξίτηλη εντύπωση.
Όπως ο ίδιος ανέφερε στο Variety ο ρόλος είναι το τελικό αποτέλεσμα μίας εξαντλητικής προετοιμασίας και απόλυτης συγκέντρωσης.
«Έλαβα τηλεφώνημα από τον Τομ και μου είπε ότι ενδιαφέρεται να συμμετάσχω στην ταινία και ήταν πολύ κολακευτικό. Ήμουν ελαφρώς μπερδεμένος επειδή σκέφτηκε εμένα για τον ρόλο του Ρέι, ενός ψυχοπαθούς.
Ήμουν ευγνώμων για την ευκαιρία - ο ρόλος είναι πολύ περίπλοκος, πολύ διαφορετικός και μια πραγματική πρόκληση.
Ήμουν λίγο διστακτικός, για να είμαι ειλικρινής, η σκοτεινή αύρα γύρω από αυτό τον χαρακτήρα ήταν πολύ έντονη.
Ήμουν λίγο ανήσυχος για το πώς θα προετοιμαζόμουν, ήταν απαραίτητη συγκέντρωση και χρόνος. Αλλά υποθέτω ότι η ευκαιρία ήταν πολύ καλή για να την προσπεράσω, ειδικά με κάποιον σαν τον Τομ με τον οποίο είχα συζητήσει πολλές φορές.
Ήταν πολύ ανοιχτός όσον αφορά το όραμά του, την ταινία, τον ρόλο και τον χαρακτήρα.Είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου, είχαμε τρεις μήνες στη διάθεσή μας έως την έναρξη των γυρισμάτων» εξήγησε.
«Άρχισα να ερευνώ και να μελετώ κατά συρροή δολοφόνους και ψυχοπαθείς. Έχασα βάρος» λέει ο Τέιλοτ Τζόνσον και συνεχίζει «Ήθελα να δοκιμάσω κακές συνήθειες, κάπνισμα και ποτό. Ήθελα να νιώσω τοξικές ουσίες. Ήθελα να αρχίσω να το βλέπω στο δέρμα μου. Είχα αυτό το χλωμό, θαμπό δέρμα . Άρχισα να μαντεύω τι θα φορούσε ο χαρακτήρας, πως θα περπατούσε. Δεν ήμουν πολύ προσιτός εκείνο το διάστημα». σημείωσε.
«Ο Τομ είναι πολύ ακριβής και έχει βλέπει κάθε λεπτομέρεια. Ο τρόπος που εκφράζεται είναι πολύ εύγλωττος και σαφής. Δεν έχει αλαζονική συμπεριφορά, αισθάνεσαι ασφαλής στα χέρια του» είπε ο ηθοποιός.
«Την ημέρα που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα κάπνισα το τελευταίο μου τσιγάρο και το έκοψα, ό,τι έμεινε το πέταξα. Σταμάτησα να πίνω για τρεις μήνες. Έκανα αποτοξίνωση σώματος και πνεύματος. Χρειάστηκα τρεις μήνες για να χάσω αυτή την αύρα. Είμαι πολύ ευλογημένος άνθρωπος με σύζυγο και παιδιά που με υποστηρίζουν. Η σύζυγός μου ήταν πολύ ικανοποιημένη όταν τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας».
Ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον ανέφερε ακόμη πώς αισθάνθηκε όταν είδε την ταινία πρώτη φορά. Σοκαρίστηκα όταν είδα πως φαινόμουν και τι έκανα στην οθόνη. Ήταν ενοχλητικό, αλλά και σπουδαίο.
Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας επέστρεψε στον κινηματογράφο μετά το σκηνοθετικό ντεμπούτο «Ένας Άνδρας Μόνος» με το φιλμ νουάρ «Nocturnal Animals» με την Έιμι Άνταμς και τον Τζέικ Τζίλενχαλ σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το σενάριο βασίζεται στο μυθιστόρημα «Tony and Susan» του Όστιν Ράιτ.
Η ταινία κέρδισε το ειδικό βραβείο επιτροπής στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση