Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

  ΚΙ ΟΜΩΣ! O ιδρυτής της Corona ΔΕΝ χάρισε 2 εκατομμύρια λίρες στους συγχωριανούς του...

  Εμφανίστηκε και παίζει παντού, το τίμησαν ιδιαιτέρως και μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, δεν θα αναπαράγω κάποιο άρθρο. Ας δούμε όμως μερικούς τίτλους για τα μάτια σας μόνο.

  Ελεύθερος Τύπος: Ο ιδρυτής της Corona έκανε εκατομμυριούχους τους κατοίκους ενός χωριού
  Μηχανή του Χρόνου: Ο ιδρυτής της Corona έκανε όλους τους συγχωριανούς του εκατομμυριούχους. Άφησε κληρονομιά 2 εκατομμύρια λίρες σε κάθε κάτοικο!
  Huffington Post: Ο ιδρυτής της Corona έκανε όλους τους συγχωριανούς του εκατομμυριούχους
  Star: ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ξύπνησαν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ γιατί πέθανε ο Mr Corona- ΔΕΙΤΕ τι συνέβη
  TVXS: Ο ιδρυτής της Corona έκανε εκατομμυριούχους τους κατοίκους του χωριού του
  Newsit: O mr. Corona έκανε εκατομμυριούχους όλους τους συγχωριανούς του!

  Δυστυχώς η ιστορία δεν είναι αλήθεια και τη διαψεύδει εκπρόσωπος τύπου του ιδρύματος Fundanción Cerezales Antonino y Cinia. Ο ιδρυτής της Corona δεν έκανε πλούσιους τους συγχωριανούς του παρότι είχε κάνει πολλά για το χωριό του και για το ίδρυμα, από επενδύσεις μέχρι τρεχούμενο νερό σε κάθε σπίτι. Ο Fernandez άφησε μεγάλο μέρος της περιουσίας του στα ανίψια του από τα 13 ετεροθαλή αδέλφια του καθώς ο ίδιος δεν είχε δικό του παιδί.
  H ιστορία προήλθε από τη παρερμηνεία μιας δήλωσης ενός συντοπίτη του Fernandez o οποίος δήλωσε πως «Δεν είχαμε χρήματα πριν, δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς τον Αντονίνο».

  https://www.buzzfeed.com/patricksmith/sorry-the-corona-beer-tycoon-didnt-give-everyone-in-his-home?utm_term=.pc57lAQdX#.dn18GYBMQ

  http://www.thelocal.es/20161125/corona-tycoon-did-not-leave-fortune-to-spanish-villagers?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Με την είδηση την πάτησαν και μεγάλες ειδησεογραφικές σελίδες του εξωτερικού που έσπευσαν να κατεβάσουν το άρθρο, παράδειγμα ο telegraph.

  Γιώγος Ζαβοδημητράκης
  Αρθρογράφος - Ερευνητής
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΚΙ ΟΜΩΣ! O ιδρυτής της Corona ΔΕΝ χάρισε 2 εκατομμύρια λίρες στους συγχωριανούς του... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm