GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O πρωθυπουργός του Καναδά αποτίει φόρο τιμής στον Κοέν

«Θα μας λείψεις», έγραψε ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρυντό σε έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό στον Λέοναρντ Κοέν. Διαβάστε ΕΔΩ:...


«Θα μας λείψεις», έγραψε ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρυντό σε έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό στον Λέοναρντ Κοέν.

Διαβάστε ΕΔΩ: Πέθανε ο Λέοναρντ Κοέν

«Λέοναρντ, τα αισθήματα και οι ήχοι που αναδίδονται από την ποίηση και τη μουσική σου δεν συγκρίνονται με κανενός άλλου καλλιτέχνη. Θα μας λείψεις».

«Ο Λέοναρντ Κοέν παραμένει σήμερα τόσο εύστοχος, όσο ήταν στη δεκαετία του ΄60. Η ικανότητά του να προβάλλει όλες τις διαστάσεις των ανθρώπινων συναισθημάτων τον ανέδειξε σε έναν από τους πιο σημαίνοντες και ανθεκτικούς μουσικούς όλων των εποχών. Το στυλ του μπόρεσε να διαπεράσει τις μόδες», έγραψε στην ανακοίνωσή του ο Τζάστιν Τρυντό.

«Αναγνωρισμένος ως ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του Μόντρεαλ, ο Λέοναρντ Κοέν έφθασε στις υψηλότερες καλλιτεχνικές κορυφές ως φημισμένος ποιητής και ερμηνευτής παγκόσμιας εμβέλειας».

«Θα τον θυμόμαστε με αγάπη για τη βαθιά του φωνή, το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ και τους στίχους που έκαναν τα τραγούδια του αγέραστα για τόσες πολλές γενιές».

Διαβάστε επίσης: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του σπιτιού του Λέοναρντ Κοέν στην Ύδρα

«Στο όνομα όλων των Καναδών» ο Τζάστιν Τρυντό εκφράζει «τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια, στους φίλους, στους συνεργάτες και στους πολλούς, πολλούς θαυμαστές του Λέοναρντ Κοέν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση