GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εκκεντρικός playboy ετοιμάζεται να γίνει βασιλιάς της Ταϊλάνδης

Το κοινοβούλιο της Ταϊλάνδης αναμένεται να καλέσει τον πρίγκιπα Μάχα Βατζιραλονγκόρν να αναλάβει την άσκηση των βασιλικών καθηκόντων το...


Το κοινοβούλιο της Ταϊλάνδης αναμένεται να καλέσει τον πρίγκιπα Μάχα Βατζιραλονγκόρν να αναλάβει την άσκηση των βασιλικών καθηκόντων του, σύμφωνα με τον πρόεδρο του σώματος.
Μετά την είδηση του θανάτου του βασιλιά της χώρας και την ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης ότι ο 63χρονος πρίγκιπας θα ανέβει στον θρόνο, το γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το έντονο παρελθόν του Μάχα Βατζιραλονγκόρν.
Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, μεγάλη είναι η αγάπη του νέου βασιλιά για τα αεροπλάνα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, τα πάρτι, τα ταξίδια, τα όπλα και τη χλιδάτη ζωή.
Ο Μάχα Βατζιραλονγκόρν έχει κάνει τρεις αποτυχημένους γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει επτά παιδιά.
«Ο γιος μου είναι λίγο Δον Ζουάν. Οι γυναίκες τον βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρον και εκείνος αγαπά πολύ τις γυναίκες» είχε δηλώσει η μητέρα του βασίλισσα Σιρίκιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση