GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Οι σχέσεις Ελλάδας – Αμερικής παραμένουν ισχυρές

«Καταρχάς ψυχραιμία» συνέστησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας τη ...


«Καταρχάς ψυχραιμία» συνέστησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές, και πρόσθεσε:
«Διαβάζω σε πολλούς πανικό. Είχαμε μια εκλογική αναμέτρηση σε μια δημοκρατική χώρα κι ο λαός δημοκρατικά επέλεξε αυτόν που ήθελε. Οι σχέσεις Ελλάδος – Αμερικής ήταν ισχυρές, παραμένουν ισχυρές και θα είναι ισχυρές και με την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ».
Και συνέχισε λέγοντας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Η εκλογή Τραμπ, πέραν του προσώπου, κάτι λέει. Λέει ότι αυτό το ρεύμα της αντιπαγκοσμιοποίησης, λέει ότι αυτό το ρεύμα μιας μεγάλης ομάδος των δυτικών κοινωνιών που αισθάνονται απομονωμένες από την ευμάρεια των τελευταίων δεκαετιών που έφερε η παγκοσμιοποίηση αντιδρούν. Αυτό, όταν συμβαίνει στη μεγαλύτερη και ισχυρότερη χώρα του πλανήτη, προφανώς δεν είναι κάτι που πρέπει να το δούμε ελαφρά τη καρδία, και σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό για την εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων και στην Ευρώπη –μην κοροϊδευόμαστε. Άλλωστε το Brexit που κυριάρχησε το καλοκαίρι έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά στοιχεία με την εκλογή Τραμπ…»
Ακούστε το ηχητικό:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση