Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

  Ο Ξυδάκης στον Realfm 97.8: Ο Ερντογάν προσπαθεί να βρει θέση στην καινούργια «μοιρασιά» της Μ. Ανατολής


  Στην εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα αναφέρθηκε ο Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

  «Υπάρχει μια ‘συννεφιά’. Δεν θα περιμέναμε καλύτερη ‘μετεωρολογία’, σε μια στιγμή που έχουμε έναν μετεωρισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες , μία μετάβαση σε μία νέα διακυβέρνηση, με εν πολλοίς άγνωστη ατζέντα απρόβλεπτη και αρκετές μεταβάσεις στην Ευρώπη, και στις μεγάλες χώρες μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και στην Ιταλία και σε άλλες χώρες υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα και εκλογικές αναμετρήσεις», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας:

  «Αυτό όλο είναι το φόντο μέσα στο οποίο πρέπει να δούμε τη μείζονα διαταραχή που επισυμβαίνει στη Μέση Ανατολή, με πολλούς μεγάλους παίκτες απρόβλεπτες εξελίξεις, μεγάλα συμφέροντα. Αυτό το γεγονός της Μέσης Ανατολής ασκεί τεράστια πίεση στην τουρκική κυβέρνηση και τον Ερντογάν που προσπαθεί να βρει μια θέση στην καινούργια "μοιρασιά", στη γεωγραφία που πιθανόν να προκύψει. Αναζητεί συμμαχίες και όλα αυτά με φόντο έναν τεράστιο μετασχηματισμό κοινωνικό και πολιτικό που συμβαίνει μέσα στην Τουρκία, ο ίδιος τον έχει πυροδοτήσει και ο ίδιος προσπαθεί να τα βγάλει πέρα».

  Ακούστε το ηχητικό:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ο Ξυδάκης στον Realfm 97.8: Ο Ερντογάν προσπαθεί να βρει θέση στην καινούργια «μοιρασιά» της Μ. Ανατολής Rating: 5 Reviewed By: Press- gr