Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

  Τα παιδικά χωριά SOS ψάχνουν μαμάδες


  Μαμάδες αναζητούν τα παιδικά χωριά SOS.
  Οι γυναίκες που μπορούν να γίνουν μητέρες στα χωριά SOS πρέπει να είναι από 35 έως 50 ετών. Ζουν μαζί με τα παιδιά στα σπίτια του χωριού, όλο το εικοσιτετράωρο ενώ έχουν τη δυνατότητα να πάρουν οκτώ ρεπό τον μήνα και την άδεια, που δικαιούνται.
  Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο διευθυντής του παιδικού χωριού SOS Πλαγιαρίου Άκης Δρεπανίδης, χαρακτήρισε τις γυναίκες που αναλαμβάνουν τον ρόλο αυτόν "μαμάδες και μάλιστα πολύτεκνες".
  "Αναζητούμε ουσιαστικά να δώσουν το περίσσευμα αγάπης, φροντίδας και δοτικότητας που έχουν και να μεγαλώσουν παιδιά που δεν έχουν γεννήσει, φυσικά πάντα με την υποστήριξη και κατεύθυνση ομάδας ειδικών εξωτερικών συνεργατών" ανέφερε ο κ. Δρεπανίδης.
  Στην αρχή όλες οι κυρίες κάνουν ορισμένες δοκιμαστικές συμβάσεις, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της "θείας" και λειτουργούν επικουρικά στον ρόλο της μαμάς μέχρι να αναλάβουν τον ρόλο της μητέρας.
  "Συνήθως οι μητέρες κάθονται 8 με 10 χρόνια σε ένα σπίτι και αυτό όχι επειδή είναι υποχρεωμένες αλλά επειδή είναι συνειδητοποιημένες στον ρόλο που θα επιτελέσουν" ανέφερε ο κ. Δρεπανίδης.
  Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενες μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3313661 ή να στείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: soshr@sos-villages.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Τα παιδικά χωριά SOS ψάχνουν μαμάδες Rating: 5 Reviewed By: Press- gr