GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΡΘΡΟ! ΤΙ ΓΡAΦΕΙ το (γερμανικό) STERN για τον Κ. Βελόπουλο και τη ("φιλορωσική") "Ελληνική Λύση"...

Ο γνωστός και έγκριτος δημοσιογράφος, Ferry Batzoglou, του διάσημου περιοδικού Stern, ίσως του γερμανικού περιοδικού με τη μεγαλύτερη επι...

Ο γνωστός και έγκριτος δημοσιογράφος, Ferry Batzoglou, του διάσημου περιοδικού Stern, ίσως του γερμανικού περιοδικού με τη μεγαλύτερη επιρροή στη χώρα, αφιέρωσε άρθρο στον Κ. Βελόπουλο και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Προτού προχωρήσουμε σε κάποιες επισημάνσεις, σας παραθέτουμε τη μετάφραση του άρθρου:

“Ιδρύθηκε φιλορωσικό κόμμα στην Ελλάδα
Φιλορωσικό κόμμα ίδρυσε ο 50 χρονος Κυριάκος Βελόπουλος, γεννημένος στη Γερμανία, άνθρωπος που ανήκει στο συντηρητικό χώρο, πρόσωπο βαθιά θρησκευόμενο και δημοσιογράφος στο επάγγελμα. Πέραν της ρητορικής του δεινότητας είναι πασίγνωστος, ακόμα και από τα μικρά παιδιά, στην Ελλάδα, ενώ είναι εξαιρετικά αγαπητός από όλους.
Το όνομα του νέου του κόμματος, δηλωμένα ρωσόφιλου, είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.
Τη λύση ωστόσο ο κος Βελόπουλος δεν την ψάχνει στους πρόποδες της Ακρόπολης αλλά περισσότερο την ψάχνει στη μακρινή Ρωσία.
Ο Κ .Βελόπουλος πιστεύει πως για τα δεινά της χώρας του ευθύνεται η «υποταγή στους Δυτικούς παράγοντες και κυρίως στα ισχυρά κέντρα εξουσίας στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες και στην Ουάσινγκτον», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στις ομιλίες του.
Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενά του, μπροστά σε 3000 άτομα στον Πειραιά, σε μία πραγματικά εκρηκτική ομιλία, η μόνη επιλογή για την Ελλάδα είναι η απομάκρυνσή της από τη Δύση, με άμεση επιδίωξη, τη σύναψη ελληνορωσικής συμμαχίας.
Το ισχυρότερο επιχείρημα του κου Βελόπουλου είναι το εξής: ο Πούτιν και οι συνεργάτες του, στην τελική είναι χριστιανοί ορθόδοξοι (ομόδοξοι) και σε αντίθεση με τους κακούς Δυτικούς θα κοιτάζουν στα μάτια τους Έλληνες και όχι αφ’ υψηλού.”


Πρέπει κάποιες παρατηρήσεις να γίνουν ευδιάκριτες.
Καταρχάς όλοι γνωρίζουμε ότι οι Γερμανοί εξαιρετικά σπάνια (ίσως και ποτέ) κάνουν αναφορές σε κόμματα νεοϊδρυθέντα, στην Ελλάδα. Αυτό και μόνο δείχνει τη δυναμική που έχει ο Κυριάκος Βελόπουλος και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.
Κατά δεύτερον η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μεγαλώνει και το σύστημα βλέπει πως το ‘ποτάμι δε γυρίζει πίσω’. Μπορεί τα ελληνικά ΜΜΕ να μην κάνουν αναφορές, αλλά ο καιρός έχει αλλάξει.
Οι Έλληνες μαθαίνουν και μαζί με αυτούς και η υπόλοιπη Ευρώπη.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση