GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο εντυπωσιακός γιος του... Superman

O δημοσιογράφος των New York Post, συνάντησε τον Will Reeve, γιο του "Superman", Christopher Reeve, λίγο πριν λάβει μέρος στο...


O δημοσιογράφος των New York Post, συνάντησε τον Will Reeve, γιο του "Superman", Christopher Reeve, λίγο πριν λάβει μέρος στον προσεχή Μαραθώνιο στη Νέα Υόρκη. Ο 24χρονος άντρας, έχει πολλές ομοιότητες με τον αείμνηστο διάσημο ηθοποιός πατέρα του, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός όταν ενσάρκωσε τον υπερήρωα "Superman".
Στοίχημα για τον γοητευτικό νεαρό, αποτελεί το Christopher & Dana Reeve Foundation που ίδρυσαν οι γονείς του, καθώς θα τρέξει για τη συγκέντρωση χρημάτων για το έργο που παράγει το ίδρυμα στο οποίο είναι μέλος του ΔΣ. Το ίδρυμα παρέχει υποστήριξη στα άτομα με τραύματα στην σπονδυλική στήλη και συγκεντρώνει πόρους για ιατρικές έρευνες.
Ο Will ευαισθητοποιήθηκε αρκετά με θέματα αναπηρίας όταν ο πατέρας του έμεινε παράλυτος έπειτα από ατύχημα που είχε με το άλογο, το 1995. Ο ίδιος ήταν μόλις 3 ετών τότε. Ο Christopher Reeve, σχεδόν μια δεκαετία μετά το τραγικό ατύχημα, πέθανε σε ηλικία 52 ετών από ανακοπή καρδιάς. Μόλις 17 μήνες αργότερα, έχασε τη ζωή της και η γυναίκα του σε ηλικία 44 ετών, από καρκίνο του πνεύμονα - η ίδια δεν ήταν καπνίστρια.

"Ό,τι κάνω, προσπαθώ να το κάνω για να τιμώ τους γονείς μου", λέει ο 24χρονος. "Θέλω να κρατώ τη μνήμη τους ζωντανή", συμπληρώνει. Ο νεαρός έχει δυο ετεροθαλή αδέλφια από την σχέση που είχε ο πατέρας του με το μοντέλο Gae Exton.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση