GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τιμητική διάκριση "White Ravens" 2016 για το βιβλίο "Ο Φύλλος" της Έλενας Γλωσσιώτη

Το νεανικό βιβλίο «Ο Φύλλος» της Έλενας Γλωσσιώτη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θίνες, σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά, έλαβ...



Το νεανικό βιβλίο «Ο Φύλλος» της Έλενας Γλωσσιώτη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θίνες, σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά, έλαβε την τιμητική διάκριση «White Ravens» για το 2016 και συγκαταλέγεται στα 200 παιδικά βιβλία του κόσμου.

Το σήμα «White Ravens» απονέμεται κάθε χρόνο από τη Διεθνή Βιβλιοθήκη του Μονάχου σε νέες εκδόσεις από όλο τον κόσμο που διακρίνονται για τα παγκόσμια θέματα που πραγματεύονται και για το πρωτοπόρο συγγραφικό εικαστικό ύφος τους. Η ετήσια λίστα «White Ravens» θεωρείται διεθνούς κύρους και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των εκδοτικών οίκων όλου του κόσμου, οι οποίοι βρίσκουν σε αυτή συγκεντρωμένες τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για μεταφρασμένα βιβλία.

Ο Φύλλος είναι ένα νεανικό βιβλίο φαντασίας, που ευαισθητοποιεί το αναγνωστικό κοινό σε αξίες όπως ο σεβασμός στη φύση, η φιλία, η αλληλεγγύη, ο αγώνας για την ελευθερία, η αποδοχή της διαφορετικότητας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση