GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Δίνουμε 13η σύνταξη σε 1,6 εκατ. συνταξιούχους κάτω των 850 ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ

Την άμεση διανομή του μεγαλύτερου μέρους της υπεραπόδοσης του 2016 στους χαμηλοσυνταξιούχους ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Συ...


Την άμεση διανομή του μεγαλύτερου μέρους της υπεραπόδοσης του 2016 στους χαμηλοσυνταξιούχους ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι αποδεσμεύονται 617 εκατ. ευρώ προκειμένου να χορηγηθεί 13η σύνταξη σε 1,6 εκατ. συνταξιούχους κάτω των 850 ευρώ. Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως η διανομή θα είναι αντισυμμετρική, σημειώνοντας ότι το κατώτατο ποσό θα είναι 300 ευρώ. «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς που από το 2010 υποστεί διαδοχικές μειώσεις», σημείωσε.

Ακόμη, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε και μέτρα στήριξης στα νησιά που δέχονται το μεγαλύτερο βάρος των προσφυγικών ροών, ανακοινώνοντας την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ.

«Σε κάθε βήμα προς την κανονικότητα, στο μυαλό μας θα είναι πάντα η αποκατάσταση των αδικιών και η στήριξη των αδύνατων», ανέφερε ο πρωθυπουργός και τόνισε: «Με πίστη στις δυνάμεις μας θα τα καταφέρουμε, θα βγούμε από την κρίση και θα βγούμε όρθιοι και δυνατοί». 

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση