GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με δάκρυα στα μάτια πήρε τη 13η σύνταξη Τρικαλινή ηλικιωμένη

Μία συγκινητική περίπτωση χαμηλοσυνταξιούχου εκτιλύχθηκε στο πρώην Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Τρικάλων. Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr...


Μία συγκινητική περίπτωση χαμηλοσυνταξιούχου εκτιλύχθηκε στο πρώην Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Τρικάλων. Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr εκέι βρέθηκε χθες το πρωί Τρικαλινή ηλικιωμένη που παίρνει σύνταξη 96 ευρώ.

«Ακούω πολλούς να λένε διάφορα για το πόσο δώρο παίρνουν και με έχει πάρει το παράπονο. Κοίτα σε παρακαλώ παιδάκι μου αν πήρα και εγώ τίποτα», ανέφερε η Τρικαλινή στον ταμία.

Όταν ο υπάλληλος της ανέφερε ότι θα πάρει δώρο σχεδόν …760 ευρώ, χρειάστηκε αρκετή ώρα να συνειδητοποιήσει περί τίνος πρόκειται.

Όταν ο Ταμίας της εξήγησε ότι μπορεί να της δώσει 840 ευρώ, η Συνταξιούχος απάντησε με το «με κοροϊδεύεις;» και ο Ταμίας - όπως και όλοι όσοι ήταν παρόντες - είδαν την ηλικιωμένη συνταξιούχο να δακρύζει.
Μάλιστα, όταν είδε μπροστά της τα …πενηντάρικα, ευχαρίστησε τον ταμία και είπε «θα κάνω και εγώ μια φορά Χριστούγεννα»…

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση