GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε 19 χρόνια ο 45χρονος Ιρανός που αποπλανούσε μαθήτριες στο Ηράκλειο

Σε κάθειρξη 19 χρόνια καταδικάστηκε ο 45χρονος Ιρανός που αποπλανούσε μαθήτριες έξω από το σχολείο τους στις Αχαρνές Ηρακλείου. Με ψ...


Σε κάθειρξη 19 χρόνια καταδικάστηκε ο 45χρονος Ιρανός που αποπλανούσε μαθήτριες έξω από το σχολείο τους στις Αχαρνές Ηρακλείου.
Με ψήφο των ενόρκων, και παρά την διαφωνία των δικαστών, το δικαστήριο αποφάσισε, η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και καταβολή χρηματικής εγγύησης 15.000 ευρώ, σύμφωνα με το flashnews.
Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε πρότεινε να γίνει μετατροπή της κατηγορίας σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και να κηρυχθεί ένοχος για οκτώ ασελγείς χειρονομίες σε έξι ανήλικες και μία απόπειρα.
Τελικά το δικαστήριο κατά πλειοψηφία (5-2) έκρινε ένοχο σε βαθμό κακουργήματος τον 45χρονο για την αποπλάνηση 6 ανήλικων κοριτσιών από 12 ως 14 ετών, για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκων σε βάρος 2 κοριτσιών αλλά και για αποπλάνηση σε βαθμό πλημμελήματος για ένα κορίτσι που είχε συμπληρώσει 14 έτη.
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον 45χρονο κανένα ελαφρυντικό.
Ο καταδικασθείς παρενόχλησε και αποπειράθηκε να παρενοχλήσει τα παιδιά μέσα στον χώρο του σχολείου με πρόσχημα ότι ήθελε να τον βοηθήσουν σε επιμετρήσεις που θα έκανε στον χώρο της αποθήκης. Ο κατηγορούμενος εργαζόταν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα ως επιβλέπων μηχανικός εκτέλεσης έργου.
Η υπόθεση αφορά σε οχτώ μαθήτριες του γυμνασίου σε βάρος των οποίων ο Ιρανός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις, εκμεταλλευόμενος την εφηβική τους αθωότητα.
Όπως καταγγέλλουν γονείς, ο 45χρονος φώναζε μία-μία τις μαθήτριες στον χώρο της αποθήκης και τις παρακαλούσε να τον βοηθήσουν επειδή ήθελε να πάρει τα μέτρα και δεν έφθανε ο ίδιος. Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν, κάθε φορά έκλεινε την πόρτα. Τις ανέβαζε σε μία καρέκλα που είχε τοποθετήσει πάνω σε θρανίο και στην συνέχεια τραβούσε την καρέκλα και τις έπιανε με τα χέρια του, προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις.
Η νοσηρή συμπεριφορά του 45χρονου δεν πέρασε απαρατήρητη από τις μαθήτριες, οι οποίες αντιλήφθηκαν ξεκάθαρα τις πονηρές προθέσεις του. Τα κορίτσια αναστατώθηκαν και αποκάλυψαν όσα είχαν συμβεί σε καθηγήτρια τους, η οποία αμέσως ενημέρωσε την Διευθύντρια. Οι γονείς ενημερώθηκαν, ακολούθησε καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου που οδήγησε στην σύλληψη και στην προφυλάκιση του Ιρανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση