GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική εικόνα με τις τραγωδίες που σημάδεψαν το 2016 - ΦΩΤΟ

Ο χρήστης του tumblr Christhe Barker δημιούργησε μία εικόνα στην οποία απεικονίζονται οι κυριότερες τραγωδίες και άσχημες ειδήσεις της ...


Ο χρήστης του tumblr Christhe Barker δημιούργησε μία εικόνα στην οποία απεικονίζονται οι κυριότερες τραγωδίες και άσχημες ειδήσεις της χρονιάς που φεύγει.
Τραγουδιστές, ηθοποιοί, αθλητές, η εκλογή του Τραμπ, η σοκολάτα γνωστής εταιρείας, το Brexit και άλλα πολλά έχουν «συγκεντρωθεί» σε μία εικόνα που συγκλονίζει.
Ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου σχολιάζουν ότι από αυτή την εικόνα, λείπει ο Μπαντ Σπένσερ καθώς και το τελευταίο "θύμα" του 2016, Κάρι Φίσερ, αλλά σε μεγάλο βαθμό «καλύπτει» τα αρνητικά γεγονότα που αφήνει πίσω του το 2016.
Στο κάτω μέρος της φωτογραφίας, επισημαίνονται και γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονία, χωρίς να αποτελούν τραγικά περιστατικά, όπως το Brexit, το πρωτάθλημα της Λέστερ, αλλά και η... Τομπλερόνε, που άλλαξε το σχήμα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση