GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεχωριστά γούρια του 2017 για δώρο στους αγαπημένους σας!

Ευχηθείτε καλή χρονιά, υγεία, τύχη, αγάπη, δύναμη, ανάπτυξη και θετική ενέργεια για την νέα χρονιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα με ένα γ...


Ευχηθείτε καλή χρονιά, υγεία, τύχη, αγάπη, δύναμη, ανάπτυξη και θετική ενέργεια για την νέα χρονιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα με ένα γούρι.

Για το 2017 διάσημα μουσεία, κοσμηματοπωλεία, αλλά και εργαστήρια και καταστήματα delicatessen διαθέτουν ιδιαίτερες προτάσεις σε γούρια για να ξεκινήσει το καινούριο έτος με τους καλύτερους οιωνούς.

Μουσείο Ακρόπολης

mouseioacropolis_editedΦωτό: Γιώργος Βιτσαρόπουλος

Το γούρι του Μουσείου Ακρόπολης για το 2017, σε σχέδιο του Κώστα Δημόπουλου, είναι εμπνευσμένο από την αριστουργηματική λεοντοκεφαλή-υδρορροή του λεγομένου αρχαίου ναού της Ακρόπολης που χρονολογείται στο τελευταίο τέταρτο του 6ου αι. π.Χ. Η πολύχρωμη κεφαλή του βασιλικού ζώου διακοσμούσε τη στέγη του ναού και συγχρόνως προφύλασσε το ιερό κτήριο από κάθε κακό. Θα το βρείτε στο πωλητήριο του ισογείου στα 26 ευρώ. Το συγκεκριμένο έκθεμα βρίσκεται στον 1ο όροφο της μόνιμης έκθεσης του Μουσείου, στην Αίθουσα των Αρχαϊκών Έργων.

Πληροφορίες 
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα, τηλ. 210 9000900
www.theacropolismuseum.gr
Fb page: Acropolis Museum - Μουσείο Ακρόπολης

Μουσείο Μπενάκη

Benaki-gouria

Για ακόμη μία φορά το Μουσείο Μπενάκη διαθέτει μία μεγάλη γκάμα σε γούρια, βάζοντάς σας στη διαδικασία να ξεκινήσετε το νέο έτος με... δίλημμα. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα επιλέγοντας ανάμεσα σε όμορφους σελιδοδείκτες, εντυπωσιακά κρεμαστά για το λαιμό ή δαχτυλίδια σε σχέδια διαφόρων καλλιτεχνών εμπνευσμένα από βυζαντινά νομίσματα, γυναικείες φιγούρες της μινωικής και κυκλαδικής τέχνης, μινωικά ειδώλια, τη συλλογή κεντημάτων του Μουσείου κ.α. Οι τιμές κυμαίνονται από 12-60 ευρώ, ενώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε τόσο από τα πωλητήρια του Μουσείου, όσο και από το e-shop του.

Πληροφορίες 
Κουμπάρη 1 & Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα
τηλ. 210 3671045
benakishop.gr

Πριγκιπώ

prigipo_edited

Αν ονειρεύεστε πριγκιπικά κοσμήματα, και με την κυριολεκτική, αλλά και με τη μεταφορική σημασία της λέξης, αυτά σίγουρα θα τα βρείτε στο Πριγκιπώ. Σήμερα, λοιπόν, το Πριγκιπώ μετρά εκατοντάδες φανατικούς τόσο για τα απλά μοτίβα και τις λιτές γραμμές οι οποίες χαρακτηρίζουν τα κοσμήματά του, όσο και για τις προσιτές τιμές, που θα λέγαμε ότι αποτελούν και το μεγάλο ατού τους.

Με βασική πρώτη ύλη τα μέταλλα όπως ορείχαλκος, ασήμι, χρυσός κ.α., στο εργαστήριο-κατάστημα επί της Κολοκοτρώνη θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε χειροποίητα κοσμήματα τόσο για εσάς, αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εμπνευσμένα τόσο από τα υλικά όσο και από τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθούν.

Για το 2017 το γούρι που εμπνεύστηκαν στο Πριγκιπώ είναι άκρως δημιουργικό και χαριτωμένο, καθώς σας δίνουν το πινέλο και σας βάζουν σε σκέψεις σχετικά με το τι χρώματα θέλετε να ζωγραφίσετε την νέα χρονιά που βρίσκεται προ των πυλών. Το γούρικο πινελάκι Πριγκιπώ διατίθεται σε βραχιολάκι και κολιέ, στην τιμή των 25 ευρώ.

Πληροφορίες 
Κολοκοτρώνη 34, Αθήνα
Τηλ. 2130 253687
www.prigipo.com
Fb page: Πριγκιπώ

  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση