GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πληρώνονται ως τον Ιούνιο του 2017 εφάπαξ και... ξεχασμένες συντάξεις

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα δοθούν όλες οι συντάξεις του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ και μέχρι τις 22 του ίδιου μήνα θα έχουν καταβληθεί τόσο του ...


Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα δοθούν όλες οι συντάξεις του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ και μέχρι τις 22 του ίδιου μήνα θα έχουν καταβληθεί τόσο του ΙΚΑ όσο και των υπόλοιπων ασφαλισμένων συνταξιούχων, όπως διαβεβαίωσε από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος κατά τη συζήτηση του κρατικού Προϋπολογισμού για το 2017.

Ο κ. Πετρόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων για εργασιακά και ασφαλιστικά, ενώ επιτέθηκε στη ΝΔ κατηγορώντας την για «κρυμμένη πολιτική».

«Ο νέος προϋπολογισμός δεν είναι ανεπηρέαστος από τις συνέπειες των προηγούμενων δικών σας πολιτικών», υπογράμμισε ο κ. Πετρόπουλος και προσέθεσε ότι «ο νέος προϋπολογισμός βάζει ανάχωμα στην κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων και τα θεμέλια για ανάπτυξη της οικονομίας».

Τέλος, ο κ. Πετρόπουλος τόνισε ότι επί διακυβέρνησης ΝΔ κατά την περίοδο 2009-2014, χάθηκαν 833.000 θέσεις εργασίας και έκλεισαν 300.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα μέχρι τον Ιούνιο του 2017 θα αποπληρωθούν όλα τα εφάπαξ αλλά και οι 102.000 "ξεχασμένες συντάξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση