GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρή στο μπάνιο βρέθηκε 23χρονη παίκτρια αμερικανικού reality

Νεκρή βρέθηκε 23χρονη παίκτρια αμφιλεγόμενου αμερικανικού reality σε σπίτι φίλων της. Ο λόγος για την Βάλερι Φέρμαν, η οποία συμμετείχ...


Νεκρή βρέθηκε 23χρονη παίκτρια αμφιλεγόμενου αμερικανικού reality σε σπίτι φίλων της.
Ο λόγος για την Βάλερι Φέρμαν, η οποία συμμετείχε στο reality «16 And Pregnant» και βρέθηκε νεκρή στο σπίτι των φίλων της στο Coatesville στην Πενσυλβάνια. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της, ωστόσο η οικογένειά της υποπτεύεται ότι η 23χρονη απεβίωσε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η Βάλερι Φέρμαν, άλλωστε, είχε συλληφθεί αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών έχοντας, μάλιστα, καταδικαστεί για αντίσταση κατά των αρχών.
Η νεαρή βρέθηκε στο σπίτι της από τους φίλους της, οι οποίοι ανησύχησαν, καθώς περνούσε η ώρα και εκείνη δεν εμφανιζόταν. Φώναξαν και τελικά έσπασαν την πόρτα του μπάνιου, όπου και τη βρήκαν αναίσθητη.
Τις επόμενες μέρες η οικογένεια και οι φίλοι της αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να μάθουν την ακριβή αίτια του θανάτου της.
ΠΗΓΗ: etonline.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση