GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κισσαμικός χτύπησε 3 φορές και στέλνει τον Πανιώνιο... σπίτι του

Τρεις μπαλωθιές και… τέζα ο Πανιώνιος! Ο Κισσαμικός έγραψε ιστορία, καθώς επικράτησε εύκολα 3-0 των «κυανέρυθρων» σε εξ’ αναβολής ματς ...


Τρεις μπαλωθιές και… τέζα ο Πανιώνιος! Ο Κισσαμικός έγραψε ιστορία, καθώς επικράτησε εύκολα 3-0 των «κυανέρυθρων» σε εξ’ αναβολής ματς (το οποίο είχε διακοπεί στο 75' λόγω χαλαζόπτωσης) για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου και εξασφάλισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση για πρώτη φορά!

Με το 1,5 πόδι εκτός διοργάνωσης η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, καθώς την τελευταία αγωνιστική θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων, με την πρόκριση να μην εξαρτάται από την ίδια. Και αυτό διότι πρέπει να κερδίσει τον Πανσερραϊκό και ταυτόχρονα να χάσει ο Λεβαδειακός από τον Κισσαμικό αλλά και να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Ο Κισσαμικός ήταν καλύτερος σε όλο το διάστημα του αγώνα και επικράτησε δικαίως του Πανιωνίου, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων τον Μαρτίνεθ. Συγκεκριμένα, στο 29ο λεπτό ο Ισπανός μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου!

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Φούντας από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ (47’), ενώ στο 57ο λεπτό το σουτ του Μασούντ σταμάτησε στο δοκάρι. Οι «κυανέρυθροι» συνέχιζαν να πιέζουν και στο 59’ είχαν ακόμη μία ευκαιρία αλλά ο Πολίτης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ενγκόγκ και στο 68’ σε μια φάση με τους ίδιος πρωταγωνιστές, ο πορτιέρε των γηπεδούχων βγήκε ξανά νικητής. Ότι δεν κατάφερε, λοιπόν, να κάνει η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, το έκανε αυτή του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Με τη συμπλήρωση 75 λεπτών, ο Μίλιτς βρήκε τον Μάντζη μέσα στην περιοχή και αυτός με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0, με τον σκόρερ να έχει περάσει μόλις 6 λεπτά νωρίτερα στο ματς. Με την επίτευξη του δευτέρου τέρματος, το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου ένα τέταρτο λόγω χαλαζόπτωσης και όταν ξεκίνησε ξανά, οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά. Ο Τασουλής ανέτρεψε τον Τιάγκο και ο Μαρτίνεθ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε το 3-0 από την άσπρη βούλα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ιστορική νίκη της ομάδας του. Λίγο έλειψε δε να πετύχει και τέταρτο τέρμα ο Κισσαμικός αλλά η προβολή του Γκιοατά στο 95’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Θεοδωρόπουλου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση