GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικός επίλογος για την 31χρονη Ιταλίδα που αγνοούνταν μετά το μακελειό του Βερολίνου

Ο Ιταλός υπουργός εξωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο επιβεβαίωσε ότι η νεαρή Ιταλίδα Φαμπρίτσια Ντι Λορέντσο, 31 ετών, έχασε την ζωή της στην τρ...


Ο Ιταλός υπουργός εξωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο επιβεβαίωσε ότι η νεαρή Ιταλίδα Φαμπρίτσια Ντι Λορέντσο, 31 ετών, έχασε την ζωή της στην τρομοκρατική επίθεση του Βερολίνου.

Οι συγγενείς της κοπέλας είχαν μεταβεί στο Βερολίνο για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί ανάλυση του Dna, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης. Η Φαμπρίτσια Ντι Λορέντσο, πτυχιούχος Διεθνών Σχέσεων, δούλευε στο Βερολίνο και είχε επισκεφθεί την υπαίθρια αγορά στην οποία πραγματοποιήθηκε η επίθεση με σκοπό να αγοράσει δώρα για τους συγγενείς της στην Ιταλία.

«Η Ιταλία τιμά τη μνήμη της Φαμπρίτσια Ντι Λορέντσο, υποδειγματικής πολίτη, η οποία δολοφονήθηκε από τους τρομοκράτες. Η χώρα συμμετέχει στον πόνο και στη φόρτιση της οικογένειάς της», θέλησε να γράψει, μέσω Twitter, ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι.

«Είναι μεγάλος ο πόνος για τον θάνατο της Φαμπρίτσια Ντι Λορέντσο. Για μία ακόμη φορά, μια νεαρή συμπατριώτισσά μας, η οποία ζει στο εξωτερικό, πέφτει θύμα της παράλογης και καταδικαστέας βίας της τρομοκρατίας. Στους γονείς και στον αδελφό της Φαμπρίτσια, εκφράζω όλη τη δυνατή αλληλεγγύη και εγγύτητα της χώρας μας», υπογράμμισε, παράλληλα, ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση