GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείδωσαν τον υπάλληλο στην τουαλέτα και έκλεψαν 35.000 ευρώ

Το ΚΤΕΛ Αρκαδίας και το χρηματοκιβώτιό του φαίνεται να έβαλαν στο μάτι αδίστακτοι δράστες, οι οποίοι με ένα καλά σκηνοθετημένο τρόπο τ...


Το ΚΤΕΛ Αρκαδίας και το χρηματοκιβώτιό του φαίνεται να έβαλαν στο μάτι αδίστακτοι δράστες, οι οποίοι με ένα καλά σκηνοθετημένο τρόπο το πρωί της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου κατάφεραν να αφαιρέσουν από την ιδιοκτησία της επιχείρησης περίπου 35.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας που επικαλείται το ArcadiaPortal.gr, γύρω στις 8 το πρωί δύο δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπήκαν στο δεύτερο όροφο του ΚΤΕΛ, όπου βρισκόταν ένας υπάλληλος. Έπειτα οι δράστες με πιστόλι τον ακινητοποίησαν, κλείνοντάς τον σε τουαλέτα και αφαιρώντας ανενόχλητοι από το χρηματοκιβώτιο το ποσό ύψους περίπου 35.000 ευρώ.

Για τη ληστεία διενεργείται προανάκριση από το τμήμα ασφάλειας Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του ArcadiaPortal.gr οι ληστές ήταν καλά διαβασμένοι, καθώς φαίνεται να γνώριζαν τον χώρο όπου βρίσκονταν τα χρήματα, αφού κατευθύνθηκαν προς τα εκεί. Επίσης, η επιλογή της Κυριακής έχει τη σημασία της, καθώς στο γραφείο αυτό βρισκόταν μόνο ένας υπάλληλος ο οποίος δεν θα ήταν μεγάλο εμπόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση