GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους 38 οι νεκροί από τη διπλή βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη - ΦΩΤΟ

Ο απολογισμός της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε χθες το βράδυ έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη ανέρ...


Ο απολογισμός της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε χθες το βράδυ έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη ανέρχεται πλέον σε 38 νεκρούς και 155 τραυματίες, ανακοίνωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σόιλου.
Συνολικά 30 αστυνομικοί, επτά πολίτες και ένας ακόμη άνθρωπος, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει καθοριστεί ακόμη, σκοτώθηκαν στη διπλή βομβιστική επίθεση, διευκρίνισε ο Σόιλου.
«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε λάβει, 38 από τα παιδιά του έθνους μας έχουν γίνει μάρτυρες μετά τη χθεσινοβραδινή απεχθή επίθεση», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενώ πρόσθεσε ότι Κούρδοι αυτονομιστές ενδέχεται να ευθύνονται για αυτή.
Παράλληλα ο Σόιλου τόνισε ότι αυτές οι ενέργειες δεν αποθαρρύνουν τους Τούρκους, αλλά αντίθετα τους φέρνουν πιο κοντά ως έθνος.
Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας Ρετσέπ Ακντάγ επεσήμανε ότι συνολικά 155 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 14 βρίσκονται στην εντατική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση