GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Τρίτη η απολογία του 39χρονου δολοφόνου της Θώμης Κουμπούρα

Ο 39χρονος, φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα προσήχθη σήμερα στις 15:00 ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελ...


Ο 39χρονος, φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα προσήχθη σήμερα στις 15:00 ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα στα δικαστήρια Λαμίας, μαζί με τον συνήγορό του Λεωνίδα Κουμπούρα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr και με τα όσα είπε αμέσως μετά στους δημοσιογράφους ο συνήγορός του, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη στη 1:00'  το μεσημέρι.

Αυτό έγινε για να μπορεί να ενημερωθεί ο συνήγορος του λεπτομερώς για τη δικογραφία, αφού σήμερα δεν είχε το χρόνο.

unnamed(1)

Σύμφωνα με την αστυνομία, "η 45χρονη την περασμένη Τετάρτη (28-12-2016) το πρωί, βρέθηκε νεκρή εντός της οικία της και όπως διαπιστώθηκε έφερε πολλαπλά τραύματα στην περιοχή του λαιμού και του στήθους, από αιχμηρό αντικείμενο".

Ο ίδιος, μετά την σύλληψή του χθες, "έπασε" και ομολόγησε μετά από 11 ώρες ανάκρισης στα γραφεία της Ασφάλειας Λαμίας.

Ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή έλεγε διάφορες ασυναρτησίες όπως αυτές που ανέβασε χθες το πρωί στο facedook πριν τον συλλάβουν. Όπως ήταν φυσικό υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών, ούτε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Τελικά γύρω στις 3:00΄ τα ξημερώματα είπε: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, μπορεί να τη σκότωσα εγώ, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση