GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο εξοργιστικό βίντεο με τον πρόσφυγα να δέρνει το 3χρονο παιδί του

Το δεύτερο από τα βίντεο που έδειχναν την κακοποίηση ενός 3χρονου αγοριού συριακής καταγωγής στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστ...


Το δεύτερο από τα βίντεο που έδειχναν την κακοποίηση ενός 3χρονου αγοριού συριακής καταγωγής στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Σούδα της Χίου από τον πατέρα του, ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα.
Στο πρώτο βίντεο, ο 32χρονος Σύρος πρόσφυγας έδερνε το παιδί του μέσα στις ντουζιέρες και το αγοράκι έπεφτε συνεχώς μέσα στην μπανιέρα με κίνδυνο να χτυπήσει στο κεφάλι. Μάλιστα στην κατάθεση του, σύμφωνα με το politischios.gr,  είπε ότι εκείνος είναι ο πατέρας του παιδιού και εξήγησε ότι το χτύπησε γιατί δεν ήθελε να κάνει μπάνιο. «Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό;», αναρωτήθηκε πολλές φορές.
Κατά τη σύλληψη του χθες φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του είναι στην Τουρκία με ένα άλλο παιδί και με το βίντεο ήθελε να την πείσει να περάσει και αυτή στη Χίο.
Η δίκη του αναβλήθηκε για μεθαύριο Παρασκευή ενώ το παιδί παραδόθηκε σε μη κυβερνητική οργάνωση που δρα στη Χίο και περιθάλπει ανήλικους πρόσφυγες.
O 32χρονος Σύρος πρόσφυγας ερευνάται αν έχει απαγάγει το παιδί από άλλη οικογένεια Σύρων προσφύγων και χρησιμοποιούσε το βίντεο για να τους εκβιάσει.Επίσης διερευνώνται πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες που δείχνουν τον συλληφθέντα οπλισμένο, σύμφωνα με τις οποίες είχε σχέσεις με την οργάνωση ISIS. Στην υπόθεση, έχουν εμπλακεί τόσο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όσο και η ΕΥΠ.
Στο δεύτερο βίντεο - το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αρμόδιων αρχών αλλά είναι άγνωστο πότε έχει καταγραφεί,- φαίνεται το αγοράκι ξαπλωμένο σε ένα ντιβάνι στον καταυλισμό. Ο πατέρας του το σηκώνει και αρχίζει αρχίζει να του δείνει χαστούκια χωρίς λόγο, ενώ το απιδί κλαίει, και προσπαθεί να μαζευτεί για να αποφύγει το ξύλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση