GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φορτηγό με 43 κιλά κοκαΐνης πιάστηκε στον Ασπρόπυργο

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που εμπλέκονται σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, προχώρησε το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλ...


Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που εμπλέκονται σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, προχώρησε το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή μετά από συντονισμένη επιχείρηση στον Ασπρόπυργο.
Συγκεκριμένα φορτηγό όχημα με δύο άτομα, που είχε αποβιβαστεί από πλοίο στο λιμάνι της Πάτρας προερχόμενο από Ιταλία, εντοπίστηκε από στελέχη του λιμεναρχείου Πατρών να μεταφέρει στο εσωτερικό του περίπου 43 κιλά κοκαΐνης. Άμεσα ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και άρχισε η διακριτική παρακολούθηση του οχήματος το οποίο κατέφθασε στην περιοχή του Ασπροπύργου όπου δύο άτομα θα παραλάμβαναν τις ναρκωτικές ουσίες.
Ακολούθησε η σύλληψη των τεσσάρων ατόμων, ενώ αυτή τη στιγμή οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τυχόν άλλων μελών του κυκλώματος. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος στελέχη της ομάδες δίωξης ναρκωτικών και λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση