GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το σπίτι όπου η 46χρονη προσπάθησε να κάψει το συντρόφό της

Σε ανθρώπινη ενέργεια αποδίδεται η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 23, στην Ευαγγε...


Σε ανθρώπινη ενέργεια αποδίδεται η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 23, στην Ευαγγελίστρια Θεσσαλονίκης. Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισε ίχνη που αποδεικνύουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από εμπρησμό.
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και τα πόδια. Η σύντροφός του υπέστη ελαφρά εγκαύματα στα χέρια. Το ζευγάρι διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς η γυναίκα εγκατέλειψε το διαμέρισμα από την πίσω πόρτα ενώ ο άντρας παρέμεινε εγκλωβισμένος. Σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην επέμβαση ενός γείτονα που τον απομάκρυνε.
emprotiman1

Συχνοί τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού

Ο 61χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτό παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι. Συγκατοικεί με την 46χρονη σύντροφό του, υπήκοο Ουαλίας.
«Το ζευγάρι που μένει στο διαμέρισμα έχει συχνούς καβγάδες. Μία ώρα πριν το περιστατικό άκουσα φωνές. Η γυναίκα διαμαρτυρόταν στον σύντροφό της και φώναζε ότι θα κάψει το σπίτι» δήλωσε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ένας από τους περιοίκους. Άλλοι γείτονες αναφέρουν ότι το ζευγάρι απασχολεί αρκετά συχνά την Αστυνομία με τους τσακωμούς του.
emprotiman2

Δεύτερη φορά που καίγεται το σπίτι

Δεν είναι η πρώτη φορά που το διαμέρισμα παραδίδεται στις φλόγες. Το ίδιο είχε συμβεί το περασμένο καλοκαίρι. Η Πυροσβεστική είχε αποφανθεί ότι και εκείνο το περιστατικό είχε προκληθεί από ανθρώπινη ενέργεια.
emprotiman3
emprotiman4
emprotiman6
πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση