GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνω από 5.000 Άη Βασίληδες πλημμύρισαν τους δρόμους των Χανίων!

Ένα ποτάμι από Άη Βασίληδες «πλημμύρισε» σήμερα την πόλη των Χανίων, όπου για έκτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε η εκδήλωση φιλανθρω...


Ένα ποτάμι από Άη Βασίληδες «πλημμύρισε» σήμερα την πόλη των Χανίων, όπου για έκτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε η εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα Santa Run.

Περισσότεροι από 5.000 πολίτες κάθε ηλικίας συμμετείχαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, συγκεντρώνοντας χρήματα για τις ανάγκες ιδρυμάτων της πόλης.

Mε κεντρικό σύνθημα "Γίνε παιδί για τα παιδιά" οι Αη Βασίληδες έστειλαν για μια ακόμα χρονιά το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς στηρίζοντας τα σωματεία ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και "Ορίζοντας".

Από τις πέντε προηγούμενες διοργανώσεις, σύμφωνα με το flashnews.gr, έχουν δοθεί πάνω από 240.000 ευρώ από το σωματείο του Santa Run, ενώ φέτος ελπίζουν να αυξήσουν σημαντικά αυτό το ποσό με στόχο να συγκεντρώσουν 100.000 ευρώ.

Η εκκίνηση δόθηκε από το 1ο Γυμνάσιο, στη 1 το μεσημέρι, όπου άρχισαν να συγκεντρώνονται, ενώ η παρέλαση στους δρόμους των Χανίων ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά της δυο το μεσημέρι.

Σε όλη τη διαδρομή καταστηματάρχες της πόλης προσφέρουν στους συμμετέχοντες γλυκά, αναψυκτικά ενώ έχουν στήσει και ηχητικές εγκαταστάσεις για μουσική.

Τερματικός σταθμός της παρέλασης είναι η αφετηρία, δηλαδή το 1ο Γυμνάσιο Χανίων, που θα ακολουθήσει το πάρτι με μια συναυλία που θα ανοίξουν οι Χανιώτες CoretheBand και στην συνέχεια θα τραγουδήσουν οι Onirama.

Δείτε βίντεο από το flashnews.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση