GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καραμανλής έδωσε 50 ευρώ σε πλανόδιο πωλητή και πήρε μαύρες κάλτσες

Συνάντηση με Δημάρχους της Θεσσαλονίκης, μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας είχε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, την περασμ...


Συνάντηση με Δημάρχους της Θεσσαλονίκης, μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας είχε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, την περασμένη εβδομάδα.

Η συνάντηση έγινε στο μεζεδοπωλείο Ρακί στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και το τραπέζι γέμισε με ποικιλία κρεατικών στη σχάρα, πλήθος ορεκτικών και αρκετή ρακί.

Το πιο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της συνάντησης, σύμφωνα με το thestival ήταν η επίσκεψη ενός πλανόδιου πωλητή που πωλούσε κάλτσες στο μεζεδοπωλείο. Ο πρώην πρωθυπουργός έβαλε το χέρι στην τσέπη και έδωσε στον πωλητή 50 ευρώ, ζητώντας του να του δώσει μερικά ζευγάρια μαύρες κάλτσες.

Η συνάντηση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου. Δήμαρχοι και πρώην πρωθυπουργός συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση και για την πολιτική επικαιρότητα ενώ θυμήθηκαν στιγμές από την πολιτική τους δράση όταν ακόμη ο Κώστας Καραμανλής ήταν βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση