GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχεδόν 6.000 άμαχοι απομακρύνθηκαν από το ανατολικό Χαλέπι

Περισσότεροι από 360 αντάρτες έχουν παραδώσει τα όπλα τους και έχουν φύγει από τις ανταρτοκρατούμενες περιοχές του ανατολικού Χαλεπιο...


Περισσότεροι από 360 αντάρτες έχουν παραδώσει τα όπλα τους και έχουν φύγει από τις ανταρτοκρατούμενες περιοχές του ανατολικού Χαλεπιού τις τελευταίες 24 ώρες, ανακοίνωσε σήμερα το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης.

«Τριακόσιοι εξήντα έξι αντάρτες έχουν παραδώσει τα όπλα τους και έχουν μεταβεί στο δυτικό τμήμα της πόλης. Σύμφωνα με την απόφαση του Σύρου προέδρου (Μπασάρ αλ Άσαντ) δόθηκε αμνηστία σε 329 αντάρτες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το Κέντρο, το ίδιο διάστημα Ρώσοι στρατιώτες αποναρκοθέτησαν σχεδόν 400 τετραγωνικά μέτρα στο ανατολικό Χαλέπι.

Παράλληλα σχεδόν 6.000 άμαχοι, περιλαμβανομένων 2.210 παιδιών, απομακρύνθηκαν από τις ανταρτοκρατούμενες περιοχές.

«Σε διάστημα 24 ωρών 5.992 άμαχοι περιλαμβανομένων 2.210 παιδιών, απομακρύνθηκαν από περιοχές του Χαλεπιού που παραμένουν υπό τον έλεγχο των ανταρτών με τη βοήθεια του Ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης», σημειώνει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση