GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρηματιστήριο: Υποχώρησε προς τις 640 μονάδες ο γενικός δείκτης

Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ σημαντική υποχώρηση σημείωσε και ο ...


Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ σημαντική υποχώρηση σημείωσε και ο τζίρος. Οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις για κατοχύρωση κερδών, ύστερα από τέσσερις ανοδικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε καταγράψει συνολικά κέρδη 5,69%.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 640,09 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 1,26%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 50,689 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 63.785.957 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,10%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,21%.

Από τους επιμέρους δείκτες άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων (+0,65%) και των Προσωπικών Προϊόντων (+0,26%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (-3,22%), των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-2,69%) και των Τραπεζών (-2,61%).

Ανοδικά κινήθηκαν 30 μετοχές, 73 πτωτικά και 18 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση