GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιορδανία – Στους 7 οι νεκροί από την επίθεση ενόπλων

Επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους μία Καναδή τουρίστρια, σκοτώθηκαν σήμερα κοντά σε τουριστική τοποθεσία στη νότια Ιορδανία κατά τη διάρκεια επ...


Επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους μία Καναδή τουρίστρια, σκοτώθηκαν σήμερα κοντά σε τουριστική τοποθεσία στη νότια Ιορδανία κατά τη διάρκεια επιθέσεων ενόπλων.

Τέσσερις αστυνομικοί, δύο Iορδανοί πολίτες και μία Καναδή τουρίστρια έχασαν τη ζωή τους και πολλοί τραυματίστηκαν σε σειρά επιθέσεων στο Καράκ, σύμφωνα με ανακοίνωση των ιορδανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις των υπηρεσιών ασφαλείας, η πρώτη επίθεση πραγματοποιήθηκε σε σπίτι της πόλης κατά αστυνομικής περιπόλου η οποία έλαβε κλήση για πυρκαγιά. Οι ένοπλοι που βρίσκονταν στο κτίριο άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών και στη συνέχεια διέφυγαν. Λίγη ώρα αργότερα ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον άλλης αστυνομικής περιπόλου και ταυτόχρονα άλλοι ένοπλοι που είχαν οχυρωθεί εντός του ιστορικού κάστρου της πόλης επιτέθηκαν εναντίον του αστυνομικού τμήματος του Καράκ «τραυματίζοντας πολλούς αστυνομικούς και περαστικούς».

Στην συνέχεια, η αστυνομία περικύκλωσε το κάστρο και τη γύρω περιοχή αναζητώντας τους δράστες των επιθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση