GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 76χρονος για ασέλγεια σε κορίτσι στα Πατήσια

Για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου συνελήφθη σήμερα το πρωί στα Πατήσια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ένας 76χρονος. Όπως π...


Για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου συνελήφθη σήμερα το πρωί στα Πατήσια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ένας 76χρονος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 76χρονος προ της συλλήψεως του, προσέγγισε ανήλικη σε πάρκο της περιοχής. Στη συνέχεια, αφού της πρόσφερε ως αντάλλαγμα χρηματικό ποσό, προέβη σε ασελγείς πράξεις. Ο συλληφθείς είχε διαπράξει και κατά το παρελθόν παρόμοιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση