GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιος ξυλοφόρτωνε τον πατέρα του: Βουτηγμένος στα αίματα ο 78χρονος

Πέντε χρόνια φυλάκισης επέβαλε το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 41χρονο από την Πορταριά Πηλίου, ο οποίος τραυμάτισε σο...


Πέντε χρόνια φυλάκισης επέβαλε το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 41χρονο από την Πορταριά Πηλίου, ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά τον 78χρονο πατέρα του, με αποτέλεσμα ο ηλικωμένος να νοσηλεύεται ακόμα στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπως σημειώνει το e-volos.gr.

Ο 41χρονος, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές, καθώς η έφεση δεν μπορεί να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις καταθέσεις των δύο αστυνομικών, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα τραυματίστηκε, σπάζοντας το χέρι του, κατά την καταδίωξη του 41χρονου στα καλντερίμια της Πορταριάς, χτύπησε άσχημα τον 78χρονο πατέρα του, ο οποίος εντοπίστηκε πνιγμένος στα αίματα και ημίγυμνος έξω από το σπίτι της οικογένειας. Βέβαια, οι τσακωμοί πατέρα και γιου, όπως επίσης έγινε γνωστό από τις καταθέσεις των αστυνομικών, ήταν συχνοί και είχαν απασχολήσει και άλλες φορές τις αρχές.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ο πατέρας του ευθύνεται για πλείστα όσα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην οικογένεια και πώς δεν αντέξε την συμπεριφορά του έναντι της συζύγου και μητέρας του, την οποία ο ηλικιωμένος έβριζε με τα χειρότερα λόγια, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αντιδράσει και να σημειωθεί το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση