GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aνείπωτη τραγωδία: Πήγε να βοηθήσει τη σύζυγό του και σκοτώθηκε

Απίστευτη τραγωδία στα Ιωάννινα. Ένας 35χρονος, ο οποίος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έσπευσε να βοηθήσει τη σύζυγό του, που είχε τροχαίο α...


Απίστευτη τραγωδία στα Ιωάννινα. Ένας 35χρονος, ο οποίος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έσπευσε να βοηθήσει τη σύζυγό του, που είχε τροχαίο ατύχημα, έχασε ζωή του.
Στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας, περίπου τα μεσάνυχτα,το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα έφυγε από την πορεία του και εξετράπη, όμως η οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα και να τηλεφωνήσει στον σύζυγό της.
Ο 35χρονος άνδρας έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος και καθώς αναζητούσε τρόπο να επαναφέρει το αυτοκίνητο της συζύγου του, παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό, το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του.
Πυροσβεστική, ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ έσπευσαν αμέσως στο σημείο.
Ο 35χρονος παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή δεν τα κατάφερε.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων, ωστόσο να σημειωθεί πως οι θερμοκρασίες τη νύχτα είναι υπό του μηδενός και στο σημείο του δυστυχήματος το οδόστρωμα πολλές φορές πιάνει πάγο.
(φωτογραφία αρχείου)


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση