GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκάδες νεκροί από αλκοόλ νοθευμένο με after shave σε πάρτυ

Τους 34 αγγίζει ο αριθμός των νεκρών από κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ νοθευμένου με after shave, σε χριστουγεννιάτικο πάρτυ της χριστ...


Τους 34 αγγίζει ο αριθμός των νεκρών από κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ νοθευμένου με after shave, σε χριστουγεννιάτικο πάρτυ της χριστιανικής κοινότητας Τόμπα Τεκ Σινγκ, που απέχει περίπου 300 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ, στο Πακιστάν.

Η τραγωδία έλαβε χώρα την παραμονή των Χριστουγέννων ωστόσο δεκάδες άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

"Ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται στους 34, αφού άλλοι 10 πέθαναν κατά τη διάρκεια της νύχτας", δήλωσε ο γιατρός Άσιφ Μεχμούντ Σαλίμι, ο διοικητής του τοπικού νοσοκομείου.

Μέχρι στιγμής 105 άνθρωποι έχουν πάει στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης και ορισμένοι έχουν σταλεί σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Οι τέσσερις ύποπτοι που παρασκεύασαν το ποτό, το κατανάλωσαν και οι ίδιοι. "Ο ένας πέθανε, οι άλλοι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και ο τέταρτος συνελήφθη", διευκρίνισε ένας επιθεωρητής της αστυνομίας. Ο συλληφθείς εξήγησε στους αστυνομικούς ότι παρασκεύασε το τοξικό αλκοόλ χρησιμοποιώντας 20 λίτρα λοσιόν για μετά το ξύρισμα και άλλες χημικές ουσίες.

Η πώληση αλκοόλ απαγορεύεται στους μουσουλμάνους στο Πακιστάν, όμως οι χριστιανοί και οι αλλοδαποί μπορούν να αγοράζουν αλκοολούχα ποτά, αλλά σε υψηλές τιμές. Πολλοί φτιάχνουν μόνοι τους στο σπίτι τους αλκοόλ, με αποτέλεσμα τις συχνές δηλητηριάσεις από τοξικές ουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση