GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Artisanal με εορταστικά μενού

To Artisanal Lounge and Gardens αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή all day εστιατόρια-μπαρ της πόλης, τόσο για την ποιότητα της γαστρονομ...


To Artisanal Lounge and Gardens αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή all day εστιατόρια-μπαρ της πόλης, τόσο για την ποιότητα της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει όσο και για το φιλόξενο περιβάλλον του.
Ένα διαρκές ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων πραγματοποιείται καθημερινά με φόντο έναν από τους πιο όμορφους κήπους της Κηφισιάς.
Η κουζίνα του Artisanal και ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης δημιούργησαν για το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, δυο εξαιρετικά μενού ικανά να δελεάσουν και τους πλέον απαιτητικούς.

Συγκεκριμένα το μενού της νύχτας της Παραμονής Χριστουγέννων, ξεκινάει με Welcome Drink Pink Americano και μια βελουτέ άγριων μανιταριών με αφρόγαλα και σκόνη μαύρης τρομπέτας.
Συνεχίζουμε με parfait από συκωτάκια πουλιών, μαρμελάδα σύκο, κυδώνια με ιβίσκο και ψωμί brioche, καθώς και αρωματική σαλάτα με πολύχρωμα παντζάρια, ραπανάκι και βινεγκρέτ από καπνιστό χέλι, αγγούρι, δεντρολίβανο.
Το loin αγριογούρουνου saute με πουρέ κίτρινης κολοκύθας, γεμιστά δαμάσκηνα και σάλτσα από μούρα θα σας κερδίσει, ενώ η ελαφριά κρέμα σοκολάτας/καφέ σε τραγανό μπισκότο και παγωτό εσπεριδοειδών θα αποτελέσουν ιδανικό επίλογο μαζί με έναν καφέ σας.
Η τιμή του ανέρχεται στα €65/άτομο.
Το Πρωτοχρονιάτικο μενού είναι ένα χαρούμενο ταξίδι στις γεύσεις και τα υλικά, στα χρώματα, τα αρώματα και τις υφές, ένα αισιόδοξο καλωσόρισμα στον χρόνο που έρχεται και ένας γλυκός αποχαιρετισμός σε αυτόν που φεύγει!
Το Welcome Drink σας ακούει στο όνομα Bubbly New Year με τις φυσαλίδες να μας μυούν απευθείας στο κλίμα της ημέρας.
Η γευστική έναρξη γίνεται με βελουτέ καλαμποκιού με γαρίδες, περγαμόντο και λάδι τρούφας, το στήθος φραγκόκοτας saute, με αχλάδι, σελινόριζα, κάστανο και σάλτσα μανιταριού «γράφει» τη συνέχεια στον ουρανίσκο σας, και το καπνιστό λαβράκι βιολογικής εκτροφής με ροζ grapefruit, αρωματική σαλάτα και τραγανό ρύζι αποτελεί το τρίτο πιάτο του μενού.
Το μοσχαράκι black angus που ακολουθεί, μαγειρεύεται με δύο τρόπους: το κιλότο ψητό και η ουρά σε ραβιόλια με foie gras, πουρέ από κανθαρέλες και σάλτσα από κρασί Porto.
Ο επίλογος γράφεται με ένα επιδόρπιο-κόλαση, μια χιονόμπαλα με τραγανή μαρέγκα μανταρίνι και sorbet καρύδα/κάρδαμο και καφέ.
Η τιμή του ανέρχεται στα €80/άτομο.
Πληροφορίες
Ζηρίνη 2, Κηφισιά
Κρατήσεις 2108086111
http://artisanal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση