GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Οφείλουν όλοι να σεβαστούν τον ελληνικό λαό - BINTEO

Την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε επτά υποβαθμισμένους δήμους της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,...


Την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε επτά υποβαθμισμένους δήμους της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά την συνάντηση που είχε με τους δημάρχους των συγκεκριμένων δήμων.

Ο κ. Τσίπρας μίλησε για άμεση «επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε όλα τα παιδιά του δημοτικού των επτά αυτών δήμων» και τόνισε: «Μιλάμε για 30.000 παιδιά σε 151 δημοτικά σχολεία στις δυτικές συνοικίες της πόλης». Σημείωσε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάσσεται στον προϋπολογισμό του 2017 και έκανε λόγο για στοχευμένη πρωτοβουλία, που στόχο έχει να αμβλύνει τα φαινόμενα σχολικής διαρροής.

«Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επεκτείνουμε αυτά τα προγράμματα και σε άλλους δήμους, σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Σε ερώτηση σχετικά με το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, το οποίο ζητά να μάθει εάν οι παροχές θέτουν σε κίνδυνο το πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Οφείλουν όλοι να σεβαστούν τον ελληνικό λαό, ο οποίος εδώ και 7 χρόνια κάνει πολύ μεγάλες θυσίες στο όνομα της Ευρώπης», ενώ πρόσθεσε ότι «όλα όσα πράττουμε είναι μέσα στο πλαίσιο της συμφωνίας που τηρούμε».

«Δεν είναι παράλογο να ακούμε τα πιο ακραία επιχειρήματα από την πλευρά των πιο ακραίων εκ των δανειστών μας. Αυτό που είναι παράλογο και πρέπει να το κρίνει ο ελληνικός λαός είναι που την ίδια “κασέτα” την ακούμε σε επανάληψη από την αντιπολίτευση στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση